P Zero Club Summer - Tyrelife

TYRE LIFE™ – EN DÄCKSKYDDSGARANTI FRÅN PIRELLI

Punkteringsskador är bland de främsta orsakerna till ett defekt däck. Tack vare Pirellis däckgaranti Tyre Life™ - kan du resa bekymmersfritt i 12 månader.

Aktivera din Tyre Life™ garanti:

 


 
1. KÖP
 
Köp minst 1 stycken Pirelli däck för personbil, SUV eller lätt lastbil i dimension från 14 tum hos en auktoriserad återförsäljare.
arrow
2. REGISTRERA
 
Skapa ett konto på my.pirelli.com eller logga in om du redan har ett Pirelli-konto. Aktivera Tyre Life™ garantin för dina nya däck på ditt konto.
arrow
3. FÖRMÅN
 
Du kommer att få en Tyre Life™-kod och PIN-kod så snart registreringen har godkänts av Pirelli.
 

Du kan registrera dessa däck:

Köp minst 1 stycken Pirelli däck för personbil, SUV eller lätt lastbil i dimension från 16 tum hos en auktoriserad återförsäljare.

  • Sommardäck eller kompletta sommarhjul från 16”
  • Vinterdäck eller kompletta vinterhjul från 16”
  • ​All season däck eller kompletta hjul med all season däck från 16”

Tyre Life™ gäller ej på däck gjorda för bankörning, R-däck, Trofeo däck, leasing fordon, fordon som använts i tävlingssyfte, för SOS-tjänst, i kommersiellt syfte eller till uthyrning, och inte heller fordon som tillhör bilpooler, jordbruksfordon eller terrängfordon i största allmänhet. Däck som sitter originalmonterat på bilen vid nybilsköp är ej inkluderade i garantin.
 

Tänk på:

För att kontrollera din online-registrering behöver Pirelli en kopia av kvittot, det laddar du upp vid registeringstillfället. Informationen på kvittot/fakturan ska stämma överens med de uppgifter du angav när du registrerade dig. Registreringen av de köpta däcken för Tyre Life™ måste göras inom 30 dagar från inköpsdatum.

.

 

I dessa fall skyddar Tyre Life™ dig

Om ett däck som är registrerat för Tyre Life™ skadas under det första året från inköpsdatumet och har ett återstående slitbanedjup på mer än 3 mm, ger Pirelli dig ett nytt däck gratis och står för monteringen på verkstad. Skadan måste ha skett i Sverige.

 

Hur gör man i händelse av skada

Vägassistans
Om möjligt, kör till närmaste Tyre Life™-aktiverad Pirelliåterförsäljare. Annars ringer du Pirelli Tyre Life vägassistans på 020-20 20 23 och anger namn och registreringsnummer. Tjänsten är kostnadsfri och tillgänglig dygnet runt i samarbete med Falck. De kontrollerar att garantin gäller och kör dig till närmaste aktiverade återförsäljare.

Däckbyte
Återförsäljaren verifierar att kraven för garantin uppfylls och att du har kvitto med dig. Om däcket inte går att laga ersätts det med ett nytt – helt utan kostnad.

Hemresa eller hotell
Om däcket inte kan lagas eller ersättas samma dag inkluderar vägassistansen även hyrbil, hotel, taxi, flyg osv. Ring Pirelli Tyre Life™ vägassistans på 020-20 20 23 för hjälp.

 
 

HITTA DIN OFFICIELLA PIRELLI-ÅTERFÖRSÄLJARE

Pirelli återförsäljare

contact us