ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Η Pirelli προσπαθεί να πετυχαίνει την ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ μεταξύ αυτοκινήτου και ελαστικού σε συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Αυτή η συνεργασία υλοποιείται μέσω ειδικών τεχνολογιών, διαδικασιών και υλικών. Συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία που είναι σχεδιασμένα απο τις πρώτες φάσεις του project, η Pirelli μπορεί να δημιουργεί ελαστικά custom με ειδική σήμανση για όλα τα ήδη οχημάτων.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΌ ΣΟΥ

Αναζήτηση με τη μάρκα του αυτοκινήτου ήαναζήτηση ανά διάσταση ελαστικού
01
Επιλέξτε τη μάρκα του αυτοκινήτου σας
02
Επιλέξτε μοντέλο
03
Επιλέξτε έτος
04
Επιλέξτε έκδοση
05
Επιλέξτε το αποτέλεσμα που σας ταιριάζει
Αυτοκίνητο/Τεχνολογία και Γνώση/Ελαστικα με ειδική σήμανση
ΟΦΕΛΗ

ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ CUSTOM

ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ CUSTOM
Why custom-made tyres
ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ CUSTOM
01

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΟΜΗΣ

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων κατά κανόνα δημιουργούν νέα μοντέλα απαντώντας στις ανάγκες των οδηγών. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα ελαστικά πρέπει να προσαρμόζονται στα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε αυτοκινήτου ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των οδηγών και να πετυχαίνουν τις καλύτερες επιδόσεις σε κάθε περίπτωση.
02

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΒΑΡΟΥΣ

Τα αυτοκίνητα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το βάρος και τη δομή. Οι διαφορετικές θέσεις του κινητήρα μεταβάλλουν την κατανομή βάρους και κατά συνέπεια τον αντίκτυπο του ελαστικού στο δρόμο και τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, κάτι που απαιτεί ειδική βελτιστοποίηση του πέλματος.
03

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Συστήματα ελέγχου, όπως ABS, EPC και TPMS, βασίζονται στα ελαστικά του ελαστικού 1ης τοποθέτησης. Ελαστικά με ειδική σήμανση εγγυώνται συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του κατασκευαστή αυτοκινήτων εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων. Επιπλέον, μόνον ένα ελαστικό με υψηλή διαστασιακή ακρίβεια μπορεί να εγγυηθεί την τέλεια λειτουργία όλων των εξαρτημάτων της τελευταίας γενιάς οχημάτων (τετρακίνηση, υβριδικά συστήματα, βοηθήματα οδήγησης).

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

+

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

+

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

+

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

+

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΌΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

+

ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ
01

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 3 ΜΗΝΕΣ

Μία στρατηγική συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, ώστε τα ελαστικά να εναρμονίζονται με τη δυναμική προσωπικότητα κάθε μοντέλου. Στόχος, τα βέλτιστα επίπεδα άνεσης και συμπεριφοράς ή απλά μία συνολική ισορροπία και επιδόσεις.

02

ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ

Η δημιουργία ενός βασικού ελαστικού με τέλεια αλληλεπίδραση μεταξύ προηγμένης σχεδίασης και μοναδικής ποιότητας κατασκευής. Εξέλιξη μέσα από αρκετές δοκιμές: κράτημα σε υγρές και στεγνές επιφάνειες, φαινόμενο υδρολίσθησης, χειμερινές επιδόσεις, αντίσταση κύλισης, αντοχή και υψηλή ταχύτητα.

03

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 6 ΜΗΝΕΣ

Για να εξασφαλίζονται τα υψηλά πρότυπα προϊοντικής ποιότητας στις δοκιμές, ειδικές τεχνολογίες, διαδικασίες και υλικά υιοθετούνται στην παραγωγή ελαστικών υψηλών επιδόσεων.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΕ (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1ης ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ)

Ελαστικά με σήμανση ΟΕ (προϊόν 1ης τοποθέτησης) που λανσαρίστηκαν με την Porsche τη δεκαετία του 1980, γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση από όλους τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων προκειμένου να εξασφαλίσουν το τέλειο ελαστικό για κάθε πελάτη.

A
ALFA ROMEO
AR
ARR
ALPINA
ALP
ASTON MARTIN
A6A
A7A
AM4
AM8
AM9
AMP
AMS
AMV
A8A
AUDI
AO
AO1
AOE
RO1
RO2
B
BENTLEY
B
B1
BC
BL
BMW
*
D
DALLARA
ME2
F
FERRARI
F
F01
F02
F03
H
HYUNDAI
HN
GOE
J
JAGUAR
J
JRS
L
LAMBORGHINI
L
L1
LAND ROVER
LR
LR1
LR2
LR3
LR4
LR5
LOTUS
LS
M
MASERATI
MGT
MCLAREN
MC
MC1
MC2
MC-C
MERCEDES
MO
MO1
MOE
MO-S
MO-V
MINI
*
N
NIO
I
P
PAGANI
HP
PORSCHE
N0
N1
N2
N3
N4
N5
NA0
NA1
NF0
T
TESLA
T0
V
VOLVO
VOL