ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ
ΓΚΑΜΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ
ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η αγορά ελαστικών αυτοκινήτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διάφορες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο ελαστικό για κάθε εποχή εξασφαλίζετε ανώτερα επίπεδα επιδόσεων και ασφάλειας, μειωμένη φθορά, και μία εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού. Γι’ αυτό, ο κατάλογος ελαστικών Pirelli περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για όλες τις εποχές και τα μοντέλα αυτοκινήτων.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ALL SEASON

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ
ALL SEASON

Η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα χαρακτηρίζουν τα ελαστικά All Season της Pirelli. Τεχνολογικά, συνδυάζουν άριστα τα χαρακτηριστικά θερινών και χειμερινών ελαστικών, και αντιπροσωπεύουν μία μοναδική λύση, κατάλληλη για όλες τις εποχές. Το απόλυτο προϊόν τεχνολογικής καινοτομίας Pirelli θεωρείται το Cinturato All Season, μία άριστη εναλλακτική λύση αντί χειμερινών ελαστικών για μεσαία και μικρά αυτοκίνητα. Αυτό το επαναστατικό ελαστικό υιοθετεί επίσης τεχνολογία Seal Inside σε διάφορες διαστάσεις, που επιτρέπει τη συνέχιση του ταξιδιού ακόμα και μετά από διάτρηση. Στον κατάλογο ελαστικών Pirelli, θα βρείτε μία πλούσια γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν πλήρως τις οδηγικές ανάγκες σας.

ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Την καλοκαιρινή σεζόν, η Pirelli βρίσκεται στο πλευρό σας για να σας προσφέρει όλες τις επιδόσεις και την ασφάλεια που χρειάζεστε. Τα θερινά ελαστικά της Pirelli κατασκευάζονται από ειδικά σχεδιασμένο μίγμα που διατηρεί την αξιοπιστία σε μεσαίες έως υψηλές θερμοκρασίες, ενώ διατίθεται σε πολλές παραλλαγές για να καλύπτει όλους τους τύπους οχημάτων, από αυτοκίνητα πόλης μέχρι SUV, και από πολυτελή μέχρι σπορ μοντέλα. Το προφίλ ενός θερινού ελαστικού έχει πρωτοποριακή σχεδίαση που προσφέρει χαμηλότερη αντίσταση κύλισης, άριστη πρόσφυση και μειωμένες αποστάσεις φρεναρίσματος.