PIRELLI TYRELIFE: UW GARANTIE VOOR EEN OPTIMALE MOBILITEIT

De Pirelli Tyrelife-garantie garandeert de gratis* vervanging van uw Pirelli-banden die onvoorziene en onherstelbare schade vertonen ten gevolge van een inrijding of perforatie (nagel, glas,...).

De garantie is geldig voor een periode van 1 jaar vanaf de activering. Bovendien is ze volledig gratis. Enkel geldig bij aankoop van minimaal 2 Pirelli personenwagen- of SUV banden bij een van de deelnemende verkooppunten. Vraag ernaar bij uw volgende Pirelli aankoop.

*exclusief kosten voor het monteren, uitbalanceren en uitlijnen van de vervangen banden, alsook de kosten ten gevolge van eventuele bijkomende interventies tijdens montage.
HET PIRELLI DEALER NETWERK, UW GARANTIE VOOR KWALITEIT

Elk deelnemend verkooppunt werd met zorg door Pirelli geselecteerd op basis van onze hoge kwaliteitseisen. Pirelli garandeert dat u bij hen uw geschikte bandenkeuze en op maat gemaakte service zal bekomen. Daarom is de Tyrelife garantie enkel geldig in dit netwerk.

U vindt een dichtsbijzijnde verkooppunt in de dealer locator.

Zo kan u met een gerust gemoed de weg op in de wetenschap dat u rijdt met de best geschikte banden aangepast aan uw uw eigen rijstijl: SCORPION ™ familie van banden voor SUV's en cross-overs, die P ZERO ™ voor de sportieve rijder of Cinturato ™, ontwikkeld om een lange levensduur te bieden met een lage milieu-impact.

REGISTREER U HIER EN GENIET VAN DE NIEUWE PIRELLI TYRELIFE GARANTIE

 

Bent u al geregistreerd?

Bent u een nieuwe gebruiker?

MAAK EEN ACCOUNT AAN