PRAVNE INFORMACIJE

 

UVJETI I ODREDBE UPORABE

Web-mjesto tvrtke Pirelli mrežna je informacijska i komunikacijska usluga koju pruža tvrtka Pirelli & C. S.p.A. ("Pirelli"). Uporabom ovog web-mjesta ili preuzimanjem materijala s web-mjesta slažete se da ćete se pridržavati uvjeta i odredbi definiranih u nastavku ove obavijesti. Ako se s njima ne slažete, ne koristite web-mjesto i ne preuzimajte materijale s njega.

OGRANIČENA UPORABA

Sadržaj web-mjesta tvrtke Pirelli zaštićen je autorskim pravima 1995-2017 Pirelli & C. S.p.A. Sva prava pridržana. Nijedan dio ili čitav sadržaj web-mjesta tvrtke Pirelli ne smije se kopirati, reproducirati, prenositi, učitavati, objavljivati ni distribuirati ni na koji način bez prethodne pisane dozvole tvrtke Pirelli, osim sadržaja koji vam Pirelli odobrava za spremanje na vašem računalu ili ispis izvadaka s tih stranica samo za vašu osobnu uporabu.

Osim ako je drugačije naznačeno, zaštitni znakovi i logotipi prikazani na ovom web-mjestu vlasništvo su tvrtke PIRELLI ili njezinih pridruženih tvrtki. Ne smiju se koristiti ni na kojem web-mjestu osim web-mjesta Pirelli bez prethodne pisane suglasnosti tvrtke Pirelli & C. S.p.A. Naziv Pirelli i bilo koji zaštitni znak ne smoju se inkorporirati u internetsku adresu bez prethodne pisane suglasnosti tvrtke Pirelli & C. S.p.A.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovom web-mjestu navode se u dobroj vjeri i Pirelli vjeruje kako su točne. Ipak, stranka koja želi kupiti robu ne smije se osloniti na njih i treba uputiti poseban upit o naravi robe i njezinoj prikladnosti za namjeravanu uporabu. Posljedično, sve se informacije na ovom web-mjestu navode bez ikakvog izrečenog jamstva, uvjeta ili drugih odredbi u pogledu kvalitete bilo koje specificirane robe, njezine prikladnosti za bilo koju određenu svrhu ili nekršenje bilo kakvih prava intelektualnog vlasništva te se sva istovrsna implicirana jamstva, uvjeti i odredbe izričito isključuju. Pirelli neće ni pod kojim okolnostima odgovarati ni za kakav gubitak dobiti, dohotka, poslovanja, ugovora ili dobre volje te ni za kakav neizravan ili financijski gubitak koji stranka pretrpi, bilo da proizlazi iz ugovora, nebrige ili drugačije.

Informacije na ovoj web stranici mogu sadržavati tehničke nepravilnosti i tiskarske greške. Informacije se mogu mijenjati ili učitavati bez obavijesti. Pirelli može i poboljšati i/ili promijeniti proizvode koji su opisani na web stranici bez obavijesti.

POVEZNICE

Pirelli ne preuzima odgovornost za materijale koje izrade ili objave treće strane čije se poveznice nalaze na web-mjestu Pirelli. Ako odlučite posjetiti bilo koju povezano web-mjesto, to činite na vlastitu odgovornosti i dužni ste poduzeti sve mjere protiv virusa ili drugih štetnih elemenata. Poveznice ne podrazumijevaju da Pirelli sponzorira ili da je povezan s bilo kojim subjektom čiji se proizvodi ili usluge tu opisuju.

INFORMACIJE KOJE ŠALJETE

Za sve informacije koje se šalju tvrtki Pirelli, na primjer putem e-pošte ili WWW stranica smatrat će se kako nisu povjerljive. Pirelli nema nikakvu obvezu nikakve vrste glede takvih materijala i može slobodno i bez ograničenja reproducirati, koristiti, otkrivati, prikazivati, pretvarati, izrađivati izvedena djela i distribuirati materijale drugima. Nadalje, Pirelli smije slobodno koristiti sve ideje, koncepte, znanja ili tehnike sadržane u takvim materijalima za bilo kakve svrhe, uključujući između ostalog za razvoj, proizvodnju i trženje proizvoda na temelju takvih materijala. Vi jamčite da su takvi materijali prikladni za objavljivanje i slažete se oslobađate tvrtku Pirelli od odgovornosti ako bilo koja treća strana poduzme korake protiv tvrtke Pirelli u vezi s takvim materijalima.

KOLAČIĆI

Kolačić (tj. mala podatkovna datoteka koju određena web-mjesta mogu slati na vašu adresu kada ih posjetite) može se postaviti u određene dijelove web-mjesta za svrhu prikaza praćenja uzoraka korisničkog prometa. Ako ne želite primati kolačiće, možete postaviti svoj preglednik tako da vas upozori prije prihvaćanja kolačića i odbiti ih kad god vas preglednik upozori na njihovu prisutnost. Također možete odbiti sve kolačiće tako da ih isključite u pregledniku.

PRAVO I NADLEŽNOST

CROAZIA_MASTER_SITI_BASIC.XLSX CROAZIA_MASTER_SITI_BASIC.XLSX 100% 12 Općinski sud u Milanu bit će neisključivo nadležan za sve sporove proizašle iz ovih uvjeta i odredbi i pripadajuće aktivnosti te će se primjenjivati talijanski zakoni. Pirelli ipak zadržava pravo za pravno postupanje u državi, osim Italije, za zaštitu svojih interesa ili za utjerivanje svojih prava kad god procijeni da je to prikladno. Screen reader support enabled. Općinski sud u Milanu bit će neisključivo nadležan za sve sporove proizašle iz ovih uvjeta i odredbi i pripadajuće aktivnosti te će se primjenjivati talijanski zakoni. Pirelli ipak zadržava pravo za pravno postupanje u državi, osim Italije, za zaštitu svojih interesa ili za utjerivanje svojih prava kad god procijeni da je to prikladno.