TYRE CATALOGUE

PUNCTELE FORTE

 


Anvelopa All Season de înaltă performanță pentru SUV-urile celor mai exigenți producători de mașini cu echipare originală.
SCORPION™ ZERO ALL SEASON este cel mai nou produs UHP All Season pentru SUV-uri, conceput pentru producătorii de autovehicule cu echipare originală premium și prestige, proiectată să maximizeze performanța indiferent de anotimp, în orice condiții de drum, chiar și pe drumuri acoperite de straturi subțiri de zapadă. Alegerea perfectă pentru SUV-uri sportive, concepută împreună cu cei mai importanți producători de autovehicule cu echipare originală, pentru a oferi performanță excelentă pe carosabil umed și uscat și pentru a garanta potrivirea perfectă pe fiecare model de mașină. Compusul inovator combinat cu modelul asimetric și optimizat al benzii de rulare oferă performanță crescută în toate anotimpurile, asigurând siguranță și confort, reducând totodată nivelul zgomotului.


CARACTERISTICI TEHNICE

 

Densitate crescută a canelurilor: peste 30 de metri de caneluri (cu 93% mai mult decât Scorpion Zero Asimmetrico) asigură o aderență și o tracțiune excelentă în sezonul de iarnă, rezultând o performanță excelentă pe zăpadă. Caneluri curbate: blocurile interne permit o mai bună tracțiune pe zăpadă, ceea ce duce la creșterea siguranței și controlului pe zăpadă. Design optimizat al benzii de rulare cu caneluri și punți de legatură curbate: conduce la reducerea considerabilă a zgomotului pentru un confort sporit la rulare. Patru caneluri longitudinale: pentru o evacuare excelentă a apei. Cel extern fiind mai mic, asigură adaptabilitatea profilului pentru o siguranță sporită pe suprafețe uscate. Adâncime mai mică a profilului pentru a crește performanțele la frânare pe suprafețe uscate fără a compromite performanța la uzură.

PUNCTELE FORTE 
Economie garantată, respect faţă de mediu, confort şi siguranţă pe toate tipurile de teren. Stabilitatea laterală excelentă şi tracţiunea pe ud şi pe zăpadă asigură o performanţă All Season.

CARACTERISTICI TEHNICE
Secvenţă optimizată a unghiurilor canalelor şi a blocurilor: zgomot intern mai redus. Profil optimizat şi materiale inovatoare: consum redus de carburant şi emisii reduse de CO2. Lamele longitudinale şi densitate mare a lamelelor laterale: performanţă off road şi All Season. Suprafaţă mare de contact şi patru canale longitudinale late: siguranţă pe ud.

PUNCTELE FORTE 
Rezistenţă ridicată la uzură şi tracţiune continuă şi în situaţii de off-road. Tracţiune foarte bună şi eficienţă la frânare.

CARACTERISTICI TEHNICE
Carcasa robustă şi flancuri ranforsate: rezistenţă ridicată la uzură. Blocuri late şi rigide în margini: eficienţă îmbunătăţită a tracţiunii şi frânării. Canale centrale curbate: tracţiune continuă în situaţii off road.

CARACTERISTICI DISTINCTIVE
Dezvoltata pentru performante inalte/sportivitate pe sosea si siguranta in conditii de off road. Profilul atractiv al benzii de rulare o face anvelopa ideala pentru echiparea pe jante personalizate oferind un efect estetic frapant. Ideala pentru soferii interesati de un nivel ridicat de aderenta si un raspuns precis al directiei. 

CARACTERISTICI TEHNICE
Profil asimetric al benzii de rulare cu blocuri in-Z: Tractiune imbunatatita si siguranta la franare. Blocuri longitudinale continue si blocuri compacte in zona umarului: performanta la viteza ridicata si control. Banda centrala continua: Kilometraj imbunatatit

PUNCTELE FORTE 
Cinturato™ All Season Plus este evoluția actualului Cinturato™ All Season: performanță îmbunătățită a produsului pentru șoferii care locuiesc în zonele urbane care caută o soluție inovatoare și alternativă de mobilitate. Noul compus al benzii de rulare îmbunătățește performanța atât în condiții de iarnă cât și de vară, care pune accentul pe carosabilul ud sau acoperit de zăpadă, garantând un condus mai sigur.

CARACTERISTICI TEHNICE
Pentru fiecare sezon, acum mai rezistentă la înțepaturi. Compus nou al benzii de rulare. Proces nou de amestecare. Mai multă siguranță pe zăpadă și pe suprafețe ude. Tehnologia 3D a canelurilor. Manevrabilitate îmbunătățită pe suprafate uscate, reducând distanța de frânare. Model direcțional al benzii de rulare. Manevrabilitate excelentă pe suprafețe umede și performanță de frânare ridicată. Tehnologia Seal Inside™. Abilitatea de a conduce în continuare după ce anvelopa a fost înțepată. Siguranța și mobilitatea extinsă.

PUNCTELE FORTE
Anvelopă cu mobilitate totală, rezistentă la înțepături, destinată persoanelor care locuiesc în zone urbane și caută o soluție inovatoare și alternativă pentru mobilitate.

CARACTERISTICI TEHNICE
Tehnologia “Full Sillica”: siguranță pe suprafețe ude. Consum redus de carburant. Tehnologia 3D a canelurilor: crește manevrabilitatea pe suprafețe uscate și micșorează distanța de frânare. Design-ul direcțional al benzii de rulare: manevrabilitate și frânare excelente pe suprafețe ude. Tehnologia Seal inside™: abilitatea de a continua drumul după o înțepătură. Siguranță și mobilitate extinsă.