TYRE CATALOGUE

PUNCTELE FORTE
Noua anvelopă de iarnă proiectată pentru a atinge cele mai înalte niveluri de siguranţă și control în toate condiţiile de iarnă și a oferii plăcerea condusului.

CARACTERISTICI TEHNICE
Profil și materiale noi: manevrabilitate și siguranţă îmbunătăţite la frânarea pe suprafeţe uscate. Anvelopa direcţională cu un design specific în formă de V: mobilitate excelentă pe zăpadă în cele mai severe condiţii. Design inovativ al canelurilor: reduce riscul de acvaplanare și crește siguranţa pe suprafeţele ude. Tehnologia canelurilor 4D: crește aderenţa la tracţiunea pe zăpadă și îmbunătăţește siguranţa la frânare pe suprafeţele ude/uscate datorită rigidizării blocurilor.

PUNCTELE FORTE
Tracțiune excelentă și frânare pe suprafețe acoperite cu zăpadă. Stabilitate mare în prindere laterală.

CARACTERISTICI TEHNICE
Design cu profil direcţional cu săgeată dublă: tracţiune mai bună în condiţii de zăpadă. Canale mai late:manevrabilitate excelentă pe ud şi performanţă excelentă la frânare. Tehnologie lamelare 3d: manevrabilitate îmbunătăţită în condiţii de carosabil uscat, reducând distanţa de frânare. Compus funcţionalizat: aderenţă ridicată în orice condiţii de iarnă.

​​PUNCTELE FORTE
Performanţă sportivă echilibrată, frânare excelentă şi tracţiune în orice condiţie de iarnă.

CARACTERISTICI TEHNICE
Tehnologie patentată I.B.S. pentru construcţia lamelării: aderenţă îmbunătăţită pentru tracţiune şi pentru performanţă la frânare. Model asimetric al benzii de rulare pe zona exterioară: siguranţă pe suprafeţe ude şi manevrabilitate sporită pe suprafeţe uscate. Model asimetric al benzii de rulare pe zona interioară: aderenţă pe zăpadă şi confort la rulare. Compus Termodinamic (TDC) nou: siguranţă şi plăcere la condus în condiţii de toamnă şi iarnă.

PUNCTELE FORTE
Frânare şi tracţiune excelente pe suprafeţe acoperite cu zăpadă. Stabilitate ridicată cu aderenţă laterală.

CARACTERISTICI TEHNICE
Design optimizat al benzii de rulare: tracţiune sporită pe zăpadă. Compus îmbunătăţit al benzii de rulare: echilibru excelent între performanţe pe suprafeţe ude şi pe zăpadă. Lamelare interactivă a benzii de rulare (I.B.S.) frânare îmbunătăţită şi stabilitate în direcţie laterală/longitudinală. Compus de bază inovator şi geometria inovatoare a talonului: siguranţă remarcabilă la rulare în condiţii de carosabil uscat.

PUNCTELE FORTE
Manevrabilitate pe zăpadă şi distanţă de frânare scurtă în orice condiţii de iarnă.Aderenţă crescută în orice condiţii de iarnă şi rezistenţă scăzută la rulare.

CARACTERISTICI TEHNICE
Geometrie blocuri modulare: tracţiune şi forţă laterală îmbunătăţite. Design direcţional şi simetric al modelului benzii de rulare: manevrabilitate îmbunătăţită şi distanţă de frânare redusă în orice condiţii de iarnă. Canale circumfereţiale: manevrabilitate excelentă pe ud şi performanţă excelentă la frânare pe ud.

PUNCTELE FORTE
Excelente în orice condiţii de iarnă, cu nivel de zgomot scăzut.Răspuns şi manevrabilitate controlată.

CARACTERISTICI TEHNICE
Blocuri ale benzii de rulare cu margini multiple: tracţiune optimă pe zăpadă şi în pantă. Patru canale longitudinale ample: siguranţă sporită pentru a preîntâmpina acvaplanarea. Design robust al carcasei pentru off-road. Design specializat al benzii de rulare.

PUNCTELE FORTE
Durabilitate semnifi cativ îmbunătăţită cu uzură mai uniformă. Siguranţă îmbunătăţită pe suprafeţe ude.

CARACTERISTICI TEHNICE
Compus şi design noi ale benzii de rulare: rentabilitate crescută. Design nou al benzii de rulare cu 3 canale longitudinale late: siguranţă în condiţii de rulare pe suprafaţă udă. Profilul şi designul benzii de rulare îmbunătăţite: durata de viaţă a anvelopei mărită.