DÄCKKATALOG

VINTERDÄCK

SE KOMPLETT
VINTERUTBUD

Att välja rätt däck till sin bil beror mycket på de varierande väderförhållanderna som föraren under årets gång står inför. Att använda rätt däck för rätt säsong leder till högre prestanda och säkerhet, minskning i slitage och den bästa körupplevelsen som går att uppnå. Pirellis däckkatalog innehåller därför ett brett utbud av däck för alla säsonger och bilmodeller.

ALL SEASON-DÄCK

SE ALLA
ALL SEASON-DÄCK

Pirellis All season-däck utmärker sig genom att vara praktiska och funktionella. De är försedda med en rad tekniker med egenskaper från både sommar- och vinterdäck för en en unik lösning året om. Den teknologiska innovation som Pirelli åtstadkommit kommer främst till uttryck genom Cinturato All season, som är det allra bästa alternativet till medium till små bilar. Det här revolutionerande däcket förekommer även med Seal Inside- teknologin i olika dimensioner, som gör det möjligt för dig att köra vidare trots punktering. I Pirellis däckkatalog finner du ett brett utbud av däck som till fullo tillfredställer dina körbehov.

SOMMARDÄCK

UPPTÄCK VÅRA
SOMMARDÄCK

När sommaren anländer finns Pirelli vid din sida för att erbjuda dig den prestanda och säkerhet som du behöver. Pirellis sommardäck innehåller en gummiblandning som är specialdesignad för att bibehålla säkerheten under mellan- och höga temperaturer och finns i flera olika variationer för att passa olika typer av fordon.