Novatread înseamnă anvelope Pirelli resapate în totalitate.


Carcasele utilizate sunt din noua generatie Pirelli, unde s-au aplicat cele mai recente inovatii tehnologice, reglate pentru a asigura o rezistentă mai mare și integritate dincolo de prima etapă a vietii.

Chiar dacă indexul de reșapare a carcaselor Pirelli este ridicat, înaintea procesului de regenerare, acestea sunt atent verificate.


Pe lângă calitatea carcaselor, folosirea compusilor pentru banda de rulare  pentru a oferi echilibrul optim dintre kilometraj, rezistenta benzii de rulare, si rezistenta scazuta la rulare, precum si modelele originale ale gamei din Seria 01, fac Novatread produsul ideal pentru cei care doresc performantă comparabilă cu cea a anvelopelor noi, la preturi excelente.

Procesul complex de regenerare și inspectiile pentru controlul calitatii desfășurate conform standardelor Pirelli înainte de vânzarea produsului, plasează produsele reșapate Novatread printre jucătorii de top de pe piată.Impact redus asupra mediului - Ecoimpact  Cu Novatread, Pirelli demonstreaza inca o data angajamentul sau pentru protectia mediului, recuperand si amanand inlaturarea anvelopelor uzate.