O gamă optimizată de benzi de rulare, cu modele originale Pirelli, pentru toate aplicatiile, pentru toate nevoile clientilor.


Calitate identica pentru toate "vietile" anvelopei.

Acesta este obiectivul Pirelli Lifecycle Management, sistemul Pirelli de reșapare pentru a crește valoarea carcasei Pirelli prin trei elemente-cheie: conceptia anvelopei si calitatea productiei, gama optimizată de benzi de rulare Novateck, retea de resapatori selectati.

CALITATEA CARCASEI

Pirelli maximizeaza resapabilitatea carcaselor, începând cu modelul acesteia și selectia noilor materiale ale anvelopelor. De fapt, toate variabilele care vor avea impact asupra anvelopei pe durata ciclului de viata trebuie luate în calcul pentru a asigura o resapabilitate ridicata.

RETEA SELECTATA

Pirelli selectează cei mai buni parteneri pentru reșapare printr-un audit calitativ riguros pentru a oferi clientilor un proces de resapare de inalta calitate. Monitorizarea calitativa se aplica atat in selectia carcaselor, cat și procesului de resapare propriu-zis.

BENZILE DE RULARE NOVATECK

O gama optimizata de benzi de rulare pentru toate aplicatiile, potrivită pentru toate nevoile clientului.Benzile Novateck folosesc doar modele de benzi de rulare originale Pirelli pentru a asigura potrivirea perfecta cu carcasa chiar si dupa primul ciclu de viata.


Aceasta va garanta performata si calitate similare cu cele ale unui produs nou.
Pirelli Lifecycle Management: valoare mai mare a calitatii carcasei si a investitiei initiale intr-o anvelopa noua. Cost mai scazut pe kilometru , cost total mai scazut si impact mai redus asupra mediului.