Pirelli FleetApp

Pirelli FleetApp este o aplicatie compatibila cu platformele iOS si Android, care ajuta la identificarea rapida a celei mai potrivite anvelope pentru fiecare cerinta in parte, atat pentru transport cormercial cat si de pasageri. Cu doar cateva date introduse, utilizatorii pot afla toate informatiile de care au nevoie despre anvelopele Pirelli si Formula. Aceasta simpla si intuitiva aplicatie livreaza informatii precum tipul de utilizare recomandata pentru fiecare anvelopa, marimi disponibile, datele etichetei europene, tipul benzii de rulare si caracteristicile tehnice, pentru fiecare dimensiune.

Mai mult, aplicatia include un simulator care permite utilizatorilor sa calculeze ce cantitate de combustibil vor economisi, bazata pe eficienta energetica a fiecarei anvelope. Meniul aplicatiei FleetApp contine de asemenea ofertele speciale si o galerie de videoclipuri care il va ajuta pe client sa inteleaga intreaga gama de produse Pirelli la fel de bine ca service-urile specializate CyberFleet.

Inainte sa fie lansata oficial, aplicatia a fost testata de personalul de vanzari pentru flote care a avut rolul de testeri pe teren, oferind feedback si informatii de valoare pentru rafinarea interfetei si pentru ca aplicatia sa fie prietenoasa cu utilizatorii.

Descarca gratuit.