ECONOMIE DE COMBUSTIBIL. REZULTATELE TESTELOR COMPARATIVE CONFIRMA PERFORMANTA PREMIUM A SERIEI 01.


H:01 Energy si ST:01 Neverending Energy dovedesc angajamentul nostru de a promova economia de combustibil: 3.5% economie de combustibil fata de gama anterioara de produse.


Pentru a ne respecta angajamentul nostru privind performanta premium, supunem in mod constant anvelopele la o varietate de teste. In acest caz ne-am deplasat la Nardò pentru a vedea cum se comporta anvelopele noastre ST: 01 Neverending pe trasee medii si lungi in comparatie cu produsele concurente.

Am ales doua camioane Iveco Stralis 500 HP identice pentru un traseu de 460 km, impartit in doua sesiuni. In acest mod am putut sa masuram consistenta performantelor.

Am masurat apoi performanta la rezistenta la rulare. O rezistenta la rulare redusa duce la reducerea consumului de combustibil si emisii mai mici de CO2. Acest rezultat a aratat o reducere semnificativa a RR, in comparatie cu media gamei anterioare, care se traduce intr-o economie de combustibil de 3,5%.

Performanta ST:01 Neverending a obtinut clasificarea AA la Rezistenta la Rulare si Aderenta pe carosabil umed, conform sistemului U.E. de etichetare a anvelopelor, ceea ce arata Performanta noastra Premium in comparatie cu clasificarile U.E. ale concurentei.

Descoperiti toate detaliile testului de la Nardo impreuna cu Fabio Montanaro, senior manager pre-dezvoltare si cercetare la Pirelli, in videoclipul nostru interactiv.

Recomandat