PIRELLI INTRODUCE NOUA ANVELOPA REGIONALA: R:01 TRIATHLON

ADAPTABILITATE, RANDAMENT KILOMETRIC MAI MARE SI CONSUM REDUS DE CARBURANT PENTRU AFACEREA TA.

 


16 Mai 2016. După câțiva ani de cercetare și dezvoltare, teste interioare și exterioare, testele in piata au aratat performantele ei ridicate, capabila sa satisfaca cerintele cele mai exigente ale flotelor, noua anvelopa R:01 Triathlon este acum disponibila. Este cea mai adaptabila anvelopa din gama Pirelli, potrivita atat pentru drumuri nationale cat si autostrazi, pentru drumuri acoperite cu apa sau cu zapada. Inovatiile in produsul Triathlon sunt structura, design-ul si compusul.

Dezvoltata sa ofere o uzura uniforma durabila, amprenta noii anvelope regionale Pirelli garanteaza un randament kilometric ridicat si o rezistenta redusa la rulare (ce inseamna consum redus de carburant). Mai mult, compusul inovator cu un continut mare de silica imbunatateste performantele pe un interval mai mare de temperaturi si conditii de carosabil crescand astfel aderenta pe suprafete uscate. R:01 Triathlon are astfel atat marcajul M+S cat si 3PMSF.

Pentru a raspunde cererilor si mai exigente ale pietei, in special referindu-ne la durabilitate si adaptabilitate, banda de rulare a anvelopei Triathlon a fost conceputa sa se potriveasca diferitelor aplicatii si sa raspunda la gradul de abraziune al drumului. Toate aceste aspecte au fost concepute sa intalneasca controlul si siguranta condusului, aspecte care au fost mereu caracteristicile cheie pe care Pirelli le ofera.

RECOMANDATE

RECOMMENDED