NASCUT PENTRU A CALATORI


IATA NOILE ANVELOPE PENTRU TRANSPORTUL PERSOANELOR PE DISTANTE LUNGI


Gama Coach H:01 propune anvelope caracterizate printr-o structura proiectata adecvat pentru a garanta atat siguranta cat si confortul. Acesta vine în întampinarea nevoilor clientilor foarte speciali: managerul de flota, soferul si pasagerul. Confort garantat printr-o structura special proiectata pentru a face fata mai bine la suprafete aspre si a atenua zgomotele de rulare. Siguranta este oferita de un raspuns progresiv al anvelopei, precizie in conducere si aderenta pe suprafete umede. Eficienta economica de-a lungul timpului garantata de sinteza dintre kilometraj ridicat, uzura uniforma a suprafetei de rulare si rezistenta redusa la rulare.

Acestea sunt "acreditarile" noii game H: 01 Coach care a fost dezvoltata prin imbogatirea gamei deja prezente in catalog si proiectata specific pentru montarea pe vehicule utilizate pentru transportul de persoane pe distante lungi. Noile anvelope au fost concepute pentru transportul de persoane pe distante lungi, pe drumuri nationale si autostrăzi, si sunt caracterizate prin valori reduse ale uzurii. Produsele ca FH:01 Coach, potrivite pentru orice tip de axa, si TH:01, specifice pentru axa de tractiune, au fost dezvoltate pentru a satisface nevoilor unor „clienti” foarte speciali: managerul de flota, soferul si pasagerul. In timp ce siguranta este necesara, managerul doreste, de asemenea, eficienta si confortul pasagerului, soferul doreste standarde excelente de conducere.

Inovatiile pentru acest tip de produs se refera atat la structura cat si la materialele: talonul ranforsat si noua compozitie ofera o durata de viata mai lunga a anvelopei prin garantarea unui kilometraj mai mare si o mai mare usurinta la reconstructie. Normele recente Euro VI solicita o configuratie diferita a vehiculului si, in consecinta, nevoia de a monta pe axa spate anvelope cu indice de sarcina mai mare. Acesta este motivul pentru care gama 295/80 R 22.5 FH:01 Coach are un indice de sarcina mai mare (154/149 M).

Ca o regula, vehicule destinate transportului comercial au montate acelasi tip de anvelope pe toate axele, si din motive acustice. Cu toate acestea, daca este necesar, este posibila montarea pe axele de tractiune de anvelope care sa asigure o aderenta mai buna, in special in sezonul de iarna.

TH:01 este perfecta pentru aceste conditii datorita unor caneluri adanci care garanteaza aderenta imbunatatita pe suprafete umede si distanta redusa de franare; in plus, pe langa marcajul M + S, are si marcajul 3PMSF.

RECOMANDAT