Formula


Valoarea care ajunge peste tot


Gama Formula este rezultatul unui proiect inovator, care combina versatilitatea, performanta, durata mare de viata si accesibilitatea.Pentru ca stim ca doua drumuri, ca si doua vehicule, nu sunt la fel, am proiectat aceste anvelope pentru a satisface nevoile de transport pe distante medii si lungi, pe orice fel de calitate a carosabilului. Descoperiti anvelopa Formula potrivita nevoilor dvs. de transport:


Directie: Oferind fiabilitate pe termen lung, aceasta anvelopa este campionul preciziei si sigurantei. Cele patru caneluri longitudinale ofera precizie si control la volan, chiar si in cele mai dificile conditii. Modelul benzii de rulare este proiectat pentru a oferi distante reduse de franare si aderenta laterala superioara, prevenind in acelasi timp uzura inegala.


Tractiune: aceasta anvelopa se concentreaza pe aderenta. Pe carosabil umed sau uscat, am proiectat banda de rulare pentru performante optime in orice conditii iar blocurile adanci garanteaza aderenta superioara pe intreaga durata de viata a anvelopei.


Remorca: manevrarea eficienta a remorcii si rezitenta la solicitari transversale sunt esentiale pentru transportul pe distante medii si lungi, iar anvelopa Trailer le ofera pe toate, indiferent daca folositi 22.5", care are un model in zig-zag pentru aderenta si franare excelente, sau 17.5", care ofera un model si mai robust pentru aderenta mai buna pe suprafete umede.


Descoperiti toate produsele Formula >

RECOMANDAT

RECOMANDAT