EVOLUTIE IN PERFORMANTA DE TOP


KILOMETRAJ SI MANEVRABILITATE MAI BUNE


Noua generatie asigura un numai rmai mare de kilometri parcursi, aderenta crescuta si tractiune mai buna pe zapada.


Evolution in Top Performance

De la debutul sau in 2009, Seria 01 s-a remarcat prin inovatie, incepand cu lansarea liniei R:01, punctul de plecare al unei evolutii in tehnologie si performanta care a marcat un moment decisiv important pentru Pirelli Truck. Acest proces de inovatie a fost extins progresiv si la alte produse „regionale” (de aici R-ul din R:01), pana la produsele Energy ale liniei H:01 si la anvelopele pentru vehiculele din santiere de constructie (G:01) sau pentru utilizare iarna (W:01), si chiar pentru semi-remorci (ST:01), de la versiunile cu profil ultra-scazut la ST:01 Neverending, prima de pe piata cu marcaj „A” atat la eficienta energetica cat si la aderenta pe carosabil umed.

Angajamentul nostru pentru evolutie si performata premium ne aduce la a doua generatie de anvelope cu performante de top: FR:01 II si TR:01 II, care ofera un numar mai mare de kilometri parcursi si performante mai ridicate in toate conditiile.

La FR:01 II am crescut latimea benzii de rulare pentru kilometraj mai bun si precizie a directiei si am introdus un model inovator al umerilor, patent Pirelli, care optimizeaza distributia zonei de contact pentru a mari si mai mult kilometrajul.

Am marcat TR:01 II cu simbolul 3PMSF, o marca a excelentei pe timp de iarna. Pentru a merita acest marcaj european de excelenta performanta pe timp de iarna, ne-am concentrat pe tractiune prin adancirea canelurilor si optimizarea directiei suprafetei de rulare, marind astfel durata de viata si performanta anvelopei chiar in cele mai reci zile.

Am mentinut structura SATT si celelalte inovatii tehnologice caracteristice seriei 01 (de ex.: structura hexagonala a inelului de talon, cordul invelit in cauciuc si banda de rulare din doua straturi), facand din aceasta o adevarata evolutie a seriei 01.

Seria 01 si linia R:01 au reprezentat un moment de cotitura atat in ceea ce priveste tehnologia cat si performanta fata de seriile anterioare. Eficienta costurilor si capacitatea de diversificare sunt factori la care managerii de flota sunt mai atenti in prezent si care au un impact asupra alegerii anvelopelor. O atentie tot mai mare este acordata procesului de achizitie, in special asupra duratei totale de viata a anvelopei, inclusiv resaparea, si folosirea pe diferite tipuri de suprafete carosabile si intr-o varietate de conditii meteorologice. Acesta este motivul pentru care am continuat sa adaptam si sa imbunatatim anvelopele pentru nevoile viitorului.

RECOMANDAT