Revolutia seriei 01 – Dezvoltarea gamei de produse in Seria 01 si marirea serviciilor integrate pentru o mobilitate mai eficienta


Dupa introducerea in anul 2009 a primelor linii de produse din seria 01, „Regional” (FR:01 si TR:01) si „Trailer” (ST:01), trei noi linii de produse au fost lansate in septembrie 2011 in Turcia. Noile linii de anvelope destinate utilizarii in conditii critice de iarna (W:01), transportului pe distante lungi (H:01) si utilajelor de constructii (G:01) sunt dezvoltate pentru a livra un inalt nivel al performantelor cu privire la sustenabilitatea ecologica, o mai mare resapabilitate, o uzura extrem de uniforma. Compozitia si modelul zonei de rulare sunt proiectare si optimizate in functie de performantele necesare in diferitele aplicatii. Un centralizator al beneficiilor datorate performantei este oferit de simbolurile ECOIMPACT de pe flancurile anvelopei..


Introducerea unei noi game este insotita de imbunatatirea serviciilor intergrate oferite de Pirelli in sprijinul operatorilor din transport. In ultimii ani, Pirelii a introdus Sistemul de Resapare Novateck printr-o retea de resapatori certificati care garanteaza o calitate ca a anvelopei noi chiar si dupa resapari succesive. Pirelli a extins recent CQ24 International, serviciul de asistenta service disponibil in Europa si Turcia, destinat repararii vehiculului pentru a porni din nou la drum cat mai repede posibil. 


Gama de servicii oferite de Pirelli pentru a promova eficienta flotei este acum completate de Fleet Management, Fleet Check si Cyber Fleet.