WINTER SOTTOZERO 3

WINTER SOTTOZERO 3

STERKE PUNTEN
De beste winterprestaties in alle winterse weersomstandigheden.

TECHNISCHE KENMERKEN

Directioneel loopvlakprofiel in de vorm van een dubbele pijl: meer tractie in sneeuw. Bredere groeven: uitstekend wendbaar op een nat wegdek en goede remprestaties. 3d-lamellentechnologie: beter wendbaar op een droog wegdek, kortere remafstand. Gefunctionaliseerde compound: uitstekende grip in alle winterse weersomstandigheden.

WINTER SOTTOZERO SERIE II

WINTER SOTTOZERO SERIE II

STERKE PUNTEN
Evenwichtige sportieve prestaties, uitstekende remprestaties en tractie in alle winterse weersomstandigheden.

TECHNISCHE KENMERKEN
Gepatenteerde i.B.S.-Technologie voor de constructie van de lamellen: betere grip voor meer tractie en betere remprestaties. Asymmetrisch loopvlakprofiel met buitenzone: veilig op een nat wegdek en betere wendbaarheid op een droog wegdek. Asymmetrisch loopvlakpatroon met binnenzone: sneeuwtractie en rijcomfort. Nieuwe temperature dynamic compound (TDC): veiliger en hoger rijgenot in de herfst en in winterse weersomstandigheden.

WINTER SNOWCONTROL SERIE III

WINTER SNOWCONTROL SERIE III

STERKE PUNTEN
Perfecte tractie en remprestaties op besneeuwd wegdek. Uitsekend evenwicht tussen prestaties op nat en besneeuwd wegdek.

TECHNISCHE KENMERKEN
Geoptimaliseerd loopvlakprofiel: meer tractie op een besneeuwd wegdek. Verbeterde loopvlakcompound: beter evenwicht tussen gedrag op nat en besneeuwd wegdek. Interactive brickwork-lamellen (I.B.S.): grotere stabiliteit, zowel zijdelings als rechtdoor, voor een betere wendbaarheid. Innoverende basiscompound en hielvorm: voortrefelijk veilig rijgedrag op droog wegdek.

SCORPION WINTER

SCORPION WINTER

STERKE PUNTEN
Voertuigcontrole op besneeuwde bodems en korte remafstanden in alle winterse rijomstandigheden. Meer grip bij elk winterweer en een lage rolweerstand.

TECHNISCHE KENMERKEN
Modulaire profielblokken: betere tractie en verwerking van zijwaartse krachten. Directioneel & symmetrisch loopvlakprofiel: betere autobeheersing en kortere remafstand in alle winterse rijomstandigheden. Omtrekgroeven: uitstekende wendbaarheid en remprestaties op een nat wegdek.

SCORPION ICE&SNOW

SCORPION ICE&SNOW

STERKE PUNTEN
Goed op elk winters wegdek, met een laag geluidsniveau. Goede voertuigbeheersing en wendbaarheid.

TECHNISCHE KENMERKEN
Meerrandige loopvlakblokken: optimale tractie op sneeuw, ook bij bergaf rijden. Vier brede omtrekgroeven: hoge veiligheidsmarge voorkomt aquaplaning. Robuust off-road karkasontwerp. Gespecialiseerd loopvlakprofiel.

CARRIER WINTER

CARRIER WINTER

STERKE PUNTEN
Aanzienlijk verbeterd kilometerrendement en regelmatigere slijtage. Veiliger op een nat wegdek.

TECHNISCHE KENMERKEN
Nieuwe compound en nieuw loopvlakprofiel: betere prijsprestatieverhouding. Nieuw loopvlakprofiel met 3 brede omtrekgroeven: veiliger op een nat wegdek. Verbeterd doorsnedeprofiel en loopvlakprofiel: langere levensduur van de band.