WINTER SOTTOZERO 3

WINTER SOTTOZERO 3

STERKE PUNTEN
De beste winterprestaties in alle winterse weeromstandigheden.

TECHNISCHE KENMERKEN

Directioneel loopvlakprofiel in de vorm van een dubbele pijl om meer tractie in sneeuw te hebben. Bredere groeven : uitstekend wendbaar op een nat wegdek en goede remprestaties. Dit band heeft een beter wendbaar op een droog wegdek maar ook een kortere remafstand dankzij de 3D-lamellentechnologie. Het heeft ook een gefunctionaliseerde compound om uitstekende grip in alle winterse weeromstandigheden hebben.

WINTER SOTTOZERO SERIE II

WINTER SOTTOZERO SERIE II

STERKE PUNTEN
Evenwichtige sportieve prestaties, uitstekende remprestaties in alle winterse weersomstandigheden.

TECHNISCHE KENMERKEN
Gepatenteerde I.B.S.- technologie voor de constructie van de lamellen : een betere grip voor meer tractie en betere remprestaties. Een asymmetrisch loopvlakprofiel met buitenzone om een betere wendbaardheid op een droog wegdek hebben maar ook veilig rijden op een nat wegdek.

Ten slotte, een loopvlakpatroon met binnenzone om een betere sneeuwtractie en rijcomfort.

WINTER SNOWCONTROL SERIE III

WINTER SNOWCONTROL SERIE III

STERKE PUNTEN
Perfecte tractie en remprestaties op besneewd wegdek. Een uitstekend evenwicht tussen prestaties op nat en besneeuwd wegdek.

TECHNISCHE KENMERKEN
​De loopvlakprofiel is geoptimaliseerd en geeft meer tractie op een besneeuwd wegdek. De loopvlakcompound is verbeteerd en geeft een beter evenwicht tussen gedrag op nat en besneeuwd wegdek. Interactieve Brickwork-Lamellen (I.B.S.) geeft een grotere stabiliteit, zowel zijdelings als rechtdoor, voor een betere wendbaarheid. Een innoverende basiscompound en hielvorm: om voortreffelijk veilig rijgedrag op droog wegdek.

SCORPION WINTER

SCORPION WINTER

STERKE PUNTEN
Voertuigcontrole op besneeuwde bodems en korte remafstanden in alle winterse rijomstandigheden. Meer grip bij elk winterweer en een lage rolweerstand.

TECHNISCHE KENMERKEN
Dankzij die modulaire profielblokken, is er een betere tractie en verwerking van zijwaartse krachten. Een directioneel en symmetrisch loopvlakprofiel om betere autobeheersing te hebben maar ook een kortere remafstand in alle winterse rijomstandigheden. Ten laatste, zijn er omtrekgroeven voor uitstekende wendbaarheid en remprestaties op een nat wegdek.

SCORPION ICE&SNOW

SCORPION ICE&SNOW

STERKE PUNTEN
De perfecte oplossing voor hoge prestaties bij lage temperaturen op de snelle, luxueuse SUV’s van tegenwoordig. Goed op elk winters wegdek, met een laag geluidsniveau. Goede voertuigbeheersing en wendbaarheid.

TECHNISCHE KENMERKEN
Een optimale tractie op sneeuw maar ook bij bergaf rijden dankzij de meerrandige loopvlakblokken. Er zijn vier brede omtrekgroeven voor een hoge veiligheidsmarge. Dit band heeft een robuust off-road karkasontwerp maar ook een gespecialiseerd loopvlakprofiel.

CARRIER WINTER

CARRIER WINTER

STERKE PUNTEN
De ideale keuze voor bestelwagens. Garandeert een hoog kilomerterrendement en veiligheid in moeilijke omstandigheden. Het is veiliger op een nat wegdek. Langere levensduur van de band.

TECHNISCHE KENMERKEN
Dit band heeft een nieuwe compound en een nieuwe loopvlakprofiel om een betere prijsprestatieverhouding hebben. Een nieuw loopvlakprofiel met 3 brede omtrekgroeven om op een nat wegdek veiliger rijden.