P ZERO CORSA SYSTEM

P ZERO CORSA SYSTEM

STERKE PUNTEN
Innovatieve race rubbersamenstelling: Extreme grip, zelfs bij hoge snelheid. Gespecialiseerde bandstructuur die verbeterd de stabiliteit in de bochten.

TECHNISCHE KENMERKEN
Asymmetrisch loopvlak ontwerp: extreem niveau van handeling in alle situaties. Directional ontwerp met lengtegroeven: veiligheid onder natte omstandigheden en bij het nemen van scherpe bochten.

P ZERO

P ZERO

STERKE PUNTEN
Extreme autobeheersing in alle situaties. Maximale tractie en remprestaties.

TECHNISCHE KENMERKEN
​Grote flankstijfheid en vlotte stuurreacties dankzij de buitenkant van de schouderzone met grote en stijve profielblokken. Verbeterde loopvlakstijfheid met geoptimaliseerde en constante contactzone dankzij drie robuuste centrale ribben. Zeer goede balans tussen remgedrag en wendbaarheid, zelfs bij hoge snelheid en een sportieve rijstijl. Samen met toonaangevende constructeurs ontwikkeld voor hoogpresterende OEM-uitrusting

BELANGRIJKSTE HOMOLOGATIES:
Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Audi Quattro, Bentley, BMW, BMW – M Series, Mini, Chrysler - Jeep, Dodge, Ferrari, Ford- Usa, GM - Buick, GM - Cadillac, GM - Chevrolet, Jaguar,Lamborghini, Land Rover, Lincoln, Lotus, Maserati, McLaren,Mercedes, Mercedes-AMG, Opel, Pagani, Porsche, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo.

​​STERKE PUNTEN
De optimale balans tussen prestaties en comfort, voor vintage modellen en klassieke auto’s in de premiumen, prestige-segmenten.

TECHNISCHE KENMERKEN
Asymmetrisch loopvlakprofiel met uitstekende wendbaarheid voor hoge snelheden en grote veiligheid op een nat wegdek.

BELANGRIJKSTE HOMOLOGATIES:  
Audi, Bentley, BMW, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Porsche, Volkswagen, Volvo.

P ZERO NERO GT

P ZERO NERO GT

STERKE PUNTEN
Constante prestaties en comfort tijdens de hele levensduur van de band. Hogere kilometerprestaties en uitstekende “handling” op een nat en een droog wegdek.

TECHNISCHE KENMERKEN
Geoptimaliseerde compound met een evenwichtig silicagehalte. Met een grote slijtageweerstand.

CINTURATO P7

CINTURATO P7

STERKE PUNTEN
De perfecte combinatie van lage rolweerstand, kunststof en geluidscomfort voor goede kilometerprestaties en de garantie op een prima remprestaties en wendbaarheid.

TECHNISCHE KENMERKEN
Innovatieve en geavanceerde compound. Dit band heeft een specifieke bandenstructuur en loopvlakprofiel.

CINTURATO P7 BLUE

CINTURATO P7 BLUE

STERKE PUNTEN
Lage rolweerstand en grip op een nat wegdek. Nadruk op “groene” prestaties, zoals laag geluid en veel comfort.

TECHNISCHE KENMERKEN
Verbeterde loopvlakstabiliteit dankzij de optimalisatie van profiel en gordelpakket. Innovatieve loopvlakcompound met een composietlaag onder het loopvlak.

CINTURATO P1 VERDE

CINTURATO P1 VERDE

STERKE PUNTEN
Een perfecte beheersing op zowel droge als natte wegen en een comfortabele rijervaring. Minder rolweerstand, vooral in het stadsverkeer.

TECHNISCHE KENMERKEN
Profiel met specifieke opeenvolging van de profielblokken: minder rijgeluiden in het voertuig.

Hybride materialen en innovatief loopvlakdesign: veiliger op een droog en nat wegdek.

Nieuw profiel en spanningscontrolesysteem: meer comfortabele rijervaring nieuwe rubbersamenstelling. Nieuwe materialen en innovatieve compounds, aërodynamische flanken en een lager gewicht.

BELANGRIJKSTE HOMOLOGATIES:
Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Nissan, Skoda, Volkswagen.

CARRIER

CARRIER

STERKE PUNTEN
Significante verbetering van het kilometerrendement van ongeveer 30%. Veiliger op een nat wegdek.

TECHNISCHE KENMERKEN
Complete wijziging van de profielgeometrie en een volledig nieuwe compound. Zowel het loopvlakprofiel als de compound en de profielgeometrie zijn nieuw.​

P ZERO SUV

P ZERO SUV

STERKE PUNTEN
Verbeterde wendbaarheid en controle voor een sportieve rijstijl. Uitstekende tractie en remprestaties, ook bij hoge snelheid.

TECHNISCHE KENMERKEN
Drie volle centrale ribben: betere remprestaties en tractie, ook bij hoge snelheid. Buitenschouder met brede, stijve blokken: wendbaarheid en controle voor een sportieve rijstijl. S-vormig profiel: veilig bij kritische remomstandigheden, op rechte weg en in bochten. Drie brede overlangse groeven: grotere veiligheid en controle in situaties waarin aquaplaning mogelijk is. Hoogtechnologisch asymmetrisch profiel: gelijkmatige loopvlakslijtage. 

​​STERKE PUNTEN
De optimale balans tussen prestatie en comfort voor gemiddelde tot zeer krachtige wagens.

TECHNISCHE KENMERKEN
Directioneel profiel met overlangse groeven: Veiligheid in natte omstandigheden en stabiel in de bochten. Asymmetrisch – vier brede overlangse groeven: Verbeterde veiligheid en controle in mogelijke situaties met aquaplanning. Asymmetrisch patroon: met een compact gebied aan de buitenkant: hoog niveau van controleerbaarheid.

SCORPION VERDE

SCORPION VERDE

STERKE PUNTEN
Een betere grip en remprestaties op een nat wegdek en maar ook voor het algemene stabiliteit, zelfs op de grootste SUV’s. Lage rolweerstand en gewicht garanderen een lager brandstofverbruik en minder CO2 -uitstoot.

TECHNISCHE KENMERKEN
Innovatieve compound met speciale polymeren en een specifiek ontwikkeld schouderprofiel. Geoptimaliseerde groefopeenvolging en -fasering.

BELANGRIJKSTE HOMOLOGATIES:
Audi, Audi Quattro, BMW, Fiat, Ford, Jeep, Land Rover, Maserati, Mercedes, Nissan, Porsche, Skoda, Volkswagen, Volvo.

SCORPION ATR

SCORPION ATR

STERKE PUNTEN
Hoge weerstand tegen beschadiging en ononderbroken tractie, ook op het terrein. Zeer goede tractie en efficiënt remgedrag.

TECHNISCHE KENMERKEN
Robuust karkas en versterkte flanken: hoge weerstand tegen beschadiging. Brede, robuuste schouderblokken: betere tractie en efficiënt remgedrag. Gebogen centrale groeven: ononderbroken tractie op het terrein.

BELANGRIJKSTE HOMOLOGATIES:
Chevrolet, Chrysler-Jeep, Citroen, Fiat, Ford, Land Rover, Hyundai, Mercedes-AMG, Mitsubishi, Peugeot, Suzuki, Toyota, Volkswagen.


.

STERKE PUNTEN
Perfecte balans voor weggebruik en gemiddeld off road gebruik.

TECHNISCHE KENMERKEN
Onderscheidend schuine blokken in combinatie met intensieve ontwerp van de lamellen: Veiligheid tijdens het sturen en het remmen. Een verbeterde controle in alle omstandigheden. Doorlopende centrale groef: Rijcomfort en verminderd rijgeluid. Silica en verhoogde natuurlijk rubber in de samenstelling: Everbeterde prestaties op oppervlakken die nat zijn of licht bedekt in sneeuw.

STERKE PUNTEN
Ontwikkeld voor hoge/sportieve prestaties op de weg en veilig rijden in off road condities. Perfect voor bestuurders die hogere niveau’s van grip zoeken en een goede feedback van het stuur.

TECHNISCHE KENMERKEN
Asymmetrisch groef ontwerp met Z-profiel: Verbeterde tractie en remveiligheid. Continue longitudinale blok profielen en compacte schouderblokken: nauwkeurige hoge snelheid prestaties en controle. Doorlopende centrale groef: Verbeterde levensduur van de band.