WAT IS EEN PIRELLI PERFORMANCE CENTRE?

Innovatie, technologie en prestaties zijn de typische kenmerken van Pirelli banden. Meteen ook de reden waarom de belangrijkste autoconstructeurs de voorkeur geven aan Pirelli. Het is deze ervaring en expertise die wij voortaan uitdragen dankzij de Pirelli Performance Centres: een netwerk van gecertificeerde dealers in Nederland gekozen door Pirelli.

De verschillende Pirelli Performance Centres werden gekozen op basis van de kwalitatieve parameters die Pirelli vooropstelt zoals kwaliteit van de service alsook de kennis van high performance banden en nieuwste ontwikkelingen. Elke Pirelli Performance Centre biedt daarom een ongeëvenaard niveau van deskundigheid over aanbevelingen, montage en balanceren van high performance banden. 

Pirelli gelooft dat het netwerk van de Pirelli Performance Centres de perfecte tussenpersoon is voor high performance banden en high performance wagens. Voor een professionele en effectieve service of een specifiek advies, heeft u voortaan afspraak bij een Pirelli Performance Centre.

U vindt uw dichtsbijzijnde Pirelli Performance Centre via de dealer locator hieronder.