Uw virtuele circuitingenieur

Een hoogwaardig bandencontrolesysteem dat telemetrische informatie in realtime verzamelt om u te helpen uw rijprestaties op het circuit te verbeteren.

Bandencontrole en telemetrie in één oplossing

Prestaties onder controle

Meer dan 110 jaar ervaring en een lange geschiedenis van succes in de wereld van de autosport liggen ten grondslag aan Track Adrenaline - your virtual track engineer: een hightech telemetriesysteem dat informatie over de status van uw banden combineert met telemetrische gegevens.

Realtime monitoring-app

Geniet van de circuitervaring en herbeleef je rijsessies wanneer je maar wilt. Controleer snel en eenvoudig de staat van uw banden en stel de spanning in op het optimale niveau via de digitale manometer.

Besturingseenheid

Geniet van de circuitervaring en herbeleef je rijsessies wanneer je maar wilt. Controleer snel en eenvoudig de staat van uw banden en stel de spanning in op het optimale niveau via de digitale manometer.

P ZERO™ Trofeo RS

Maak de ervaring compleet met Pirelli's semi-slick P ZERO™ TROFEO RS, het sportiefste product in ons assortiment racebanden. Ontwikkeld als origineel apparaat voor supercars en hypercars, levert het prestaties op het circuit en veiligheid op de weg.

Ontdek meer

HOE HET WERKT
Perfect, praktisch en snel op te zetten
Controleer snel en gemakkelijk de spanning en temperatuur van uw banden via uw smartphone. Help om het volledige potentieel van uw banden te benutten om de efficiëntie en prestaties van uw auto te verbeteren.

LLaat u adviseren door de TRACK ADRENALINE™ App, stel de optimale bandenspanning voor uw ronde in en houd de spanning van uw banden op het aanbevolen niveau dankzij de digitale spanningsmeter.

De TRACK ADRENALINE™ App mag alleen op het circuit worden gebruikt. Gebruik op de weg is ten strengste verboden.
HOE HET WERKT
Bewaak uw prestaties op het circuit
Op basis van GPS-technologie die precisie garandeert op trajecten, ronde- en tussentijden, biedt TRACK ADRENALINE™ een uitgebreide liveweergave.

Dankzij een uitgebreide circuitdatabase wordt het circuit gelokaliseerd en herkend zodra je TRACK ADRENALINE™ inschakelt, waarbij de positie van de finishlijn en de tussenpunten voor je worden ingesteld. Deze informatie wordt vervolgens met uiterste precisie gebruikt om telemetrische gegevens te berekenen, zoals rondetijd, voorspellende rondetijd en beste ronde..

De LIVE VIEW-functie kan alleen door de passagier worden gebruikt.
HOE HET WERKT
Herbeleef de adrenaline van je ritten op het testcircuit
TRACK ADRENALINE™ registreert uw rondegegevens om u in staat te stellen uw prestaties te analyseren en te begrijpen hoe u uw rij- en rondetijden kunt verbeteren.

Een eenvoudige en intuïtieve interface geeft toegang tot informatie zoals: rondetijd, beste rondetijd, ideale rondetijd, maximale en gemiddelde snelheid, longitudinale en transversale acceleratie en totale kilometerstand.

Met de Replay-modus kunt u uw trajecten analyseren, u in realtime KPI's geven en verschillende sessies van verschillende dagen vergelijken.

Geïnspireerd door kampioenen, voor echte petrolheads

Toptechnologie en precisie om de prestaties van uw banden op het circuit te bewaken
Laten we in contact blijven
Vragen?
We zijn hier om te helpen.