NYÁRI PROMÓCIÓ

A játék lezárult, köszönjük mindenkinek a részvételt, a nyerteseket e-mailben tájékoztattuk.

Vásároljon 2018. március 26. - 2018. június 30. között egy garnitúra (négy darab) 18 collos vagy annál nagyobb Pirelli abroncsot*, a promócióban résztvevő kereskedésekben, és nyerjen Super Gold páros hétvégi jegyet a Formula 1® Magyar Nagydíj™ 2018-ra.

A promóció további részletei és részletes feltételei a Játékszabályzatban találhatók a ’’RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK’’ menüpont alatt.

*A promócióban részt vesz minden defekttűrő és seal inside technológiával ellátott Pirelli termék mérettől függetlenül.

Részvételi feltételek


Nyári promóció részletes leírása:

Vásároljon egy garnitúra (négy darab) 18 collos vagy annál nagyobb Pirelli abroncsot*, a promócióban résztvevő kereskedésekben a promóció időtartama alatt, 2018. március 26. - 2018. június 30. között. Regisztráljon a www.pirelli.hu honlapon található felületen és töltse fel a gumiabroncs számláját.

*A promócióban részt vesz minden defekttűrő és seal inside technológiával ellátott Pirelli termék mérettől függetlenül.

Promóciónkban minden végfelhasználó részt vehet, aki a promóció időtartama alatt legalább egy garnitúra, a promócióban résztvevő Pirelli gumiabroncsot vásárol, egy a promócióban résztvevő kereskedőnél vagy annak web áruházában, regisztrációját és a gumiabroncs számláját legkésőbb 2018. június 30. 23 óra 59:59-ig feltölti a www.pirelli.hu honlapon található regisztrációs felületen.
A számlának tartalmaznia kell a gumiabroncs részleteit, mint minta, méret, sebességindex, és a vásárló adatait.
Természetes és jogi személyek esetén is maximum 5 db regisztráció lehetséges, továbbá a jogi személy képviseletében az eljáró személy adatait szükséges a regisztrációnál feltűntetni.


Pirelli Játékszabályzat

Nyári promócióban résztvevő kereskedők listája

Résztvevő termékek listája 2018 Nyári Promó