PIRELLI TYRE LIFE: RENGASSUOJATAKUU

Tyre Life on Pirellin rengassuojatakuu, joka antaa sinulle edellytykset turvallisemmalle sekä varmemmalle automatkalle. Mikäli renkaaseen syntyy automatkan aikana tahaton vahingon, jota ei voida korjata, saat vaihdettua rikkoutuneen renkaan uuteen veloituksetta. Tämä kuitenkin edellyttää, että olet rekisteröinyt Tyre Life -takuun, ja että vahinko on tapahtunut Suomessa. Takuun voimassaoloaikana sinulla on myös mahdollisuus käyttää veloituksetta Falckin tiepalvelua, joka on saatavissa vuorokauden ympäri. 

Takuu koskee kaikkia Pirelli-merkkisiä ja kooltaan vähintään 14" renkaita, jotka olet kuluttajana ostanut Tyre Life -palveluun kuuluvalta jälleenmyyjältä, katso lisätietoa jäljempänä. Jotta takuu olisi voimassa, sinun tulee rekisteröityä 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien. Tämän jälkeen takuu on voimassa vuoden. Vahinkoilmoituksen yhteydessä takuun tulee olla voimassa ja sinun tulee esittää ostoksestasi kuitti.

Muistathan aktivoida Tyre Life -takuusi 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien!!

TOIMI NÄIN TAHATTOMAN VAHINGON SATTUESSA TYRE LIFEN KATTAMALLE RENKAALLEKäyttääksesi Tyre Life –rengassuojatakuutasi noudata seuraavia ohjeita:

Käänny Tyre Life –palveluun kuuluvan jälleenmyyjän puoleen. Etsi oma Tyre Life –jälleenmyyjäsi alta.
Näytä ostokuittisi renkaasta, joka on rekisteröity Tyre Life-takuuohjelmaan.

Kun jälleenmyyjä on tarkistanut renkaan kulutuspinnan jäljelläolevan urasyvyyden (vähintään 3 mm) ja varmistanut, että vahinko on tahaton ja korjauskelvoton, vaihdetaan rikkoutunut rengas uuteen veloituksetta.

---

Tiepalvelu

Mikäli mahdollista, aja lähimmälle Tyre Life -palveluun kuuluvalle Pirelli-jälleenmyyjälle. Muussa tapauksessa soita Pirelli Tyre Life -tiepalveluun numeroon 0800 411040 ja ilmoita nimesi sekä rekisterinumerosi. Palvelu on maksuton, saatavilla ympäri vuorokauden ja järjestetään yhteistyössä Falckin kanssa. Tiepalvelu tarkistaa takuun voimassaolon ja hinaa sinut lähimmälle palveluun kuuluvalle jälleenmyyjälle.

Renkaanvaihto

Jälleenmyyjä varmistaa takuun edellytysten täyttymisen, esim. että kulutuspinnan jäljellä oleva urasyvyys on vähintään 3 mm, ja että vahinko on tahaton ja korjauskelvoton, sekä tarkastaa mukanasi olevan renkaiden kuitin. Tämän jälkeen jälleenmyyjä korvaa rikkoutuneen renkaan uudella - veloituksetta.

Kotimatka tai hotelli

Mikäli rengasta ei voida korjata tai vaihtaa saman päivän aikana, sisältää tiepalvelu myös vuokra-auton, hotellin, taksin, lennon jne. Soita Pirelli Tyre Life -tiepalveluun numeroon [020-20 20 23]  ja kysy neuvoa.

Käänny Tyre Life -palvelun tarjoavan jälleenmyyjäsi puoleen aktivoidaksesi takuun, katso lisätietoa jäljempänä.

Saadaksesi lisää tietoa Pirelli Tyre Life -rengassuojatakuusta .klikkaa PDF dokumenttia .