PIRELLI TYRE LIFE: RENGASSUOJATAKUU

Tyre Life on Pirellin rengassuojatakuu, joka antaa sinulle edellytykset turvallisemmalle sekä varmemmalle automatkalle. Mikäli renkaaseen syntyy automatkan aikana tahaton vahingon, jota ei voida korjata, saat vaihdettua rikkoutuneen renkaan uuteen veloituksetta. Tämä kuitenkin edellyttää, että olet rekisteröinyt Tyre Life -takuun, ja että vahinko on tapahtunut Suomessa. Takuun voimassaoloaikana sinulla on myös mahdollisuus käyttää veloituksetta Falckin tiepalvelua, joka on saatavissa vuorokauden ympäri.

Katso ehdot kokonaisuudessaan tästä.

Takuu koskee kaikkia Pirelli-merkkisiä ja kooltaan vähintään 14" renkaita, jotka olet kuluttajana ostanut Tyre Life -palveluun kuuluvalta jälleenmyyjältä, katso lisätietoa jäljempänä. Jotta takuu olisi voimassa, sinun tulee rekisteröityä 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien. Tämän jälkeen takuu on voimassa vuoden. Vahinkoilmoituksen yhteydessä takuun tulee olla voimassa ja sinun tulee esittää ostoksestasi kuitti.

Tämän lisäksi Tyre Life sisältää tyytyväisyystakuun. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen ostamiisi uusiin Pirelli-renkaisiin, sinulla on mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa renkaat veloituksetta. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.

Muistathan aktivoida Tyre Life -takuusi 30 päivän sisällä ostopäivästä lukien!!

TOIMI NÄIN TAHATTOMAN VAHINGON SATTUESSA TYRE LIFEN KATTAMALLE RENKAALLE

Saadaksesi lisätietoa Pirelli Tyre Life -tyytyväisyystakuusta, paina tästä .


Tiepalvelu

 

Mikäli mahdollista, aja lähimmälle Tyre Life -palveluun kuuluvalle Pirelli-jälleenmyyjälle. Muussa tapauksessa soita Pirelli Tyre Life -tiepalveluun numeroon 0800 411040 ja ilmoita nimesi sekä rekisterinumerosi. Palvelu on maksuton, saatavilla ympäri vuorokauden ja järjestetään yhteistyössä Falckin kanssa. Tiepalvelu tarkistaa takuun voimassaolon ja hinaa sinut lähimmälle palveluun kuuluvalle jälleenmyyjälle.

Renkaanvaihto

Jälleenmyyjä varmistaa takuun edellytysten täyttymisen, esim. että kulutuspinnan jäljellä oleva urasyvyys on vähintään 3 mm, ja että vahinko on tahaton ja korjauskelvoton, sekä tarkastaa mukanasi olevan renkaiden kuitin. Tämän jälkeen jälleenmyyjä korvaa rikkoutuneen renkaan uudella - veloituksetta.

Kotimatka tai hotelli

Mikäli rengasta ei voida korjata tai vaihtaa saman päivän aikana, sisältää tiepalvelu myös vuokra-auton, hotellin, taksin, lennon jne. Soita Pirelli Tyre Life -tiepalveluun numeroon [020-20 20 23]  ja kysy neuvoa.

Käänny Tyre Life -palvelun tarjoavan jälleenmyyjäsi puoleen aktivoidaksesi takuun, katso lisätietoa jäljempänä.

Saadaksesi lisää tietoa Pirelli Tyre Life -rengassuojatakuusta, paina tästä.

Saadaksesi lisää tietoa Pirelli Tyre Life -tiepalvelusta, paina tästä .


TOIMI NÄIN HYÖDYNTÄÄKSESI TYYTYVÄISYYSTAKUUN 30 PÄIVÄN SISÄLLÄ OSTOHETKESTÄ

 

Mikäli et ole tyytyväinen ostamiisi uusiin Pirelli-renkaisiin, on sinulla mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa renkaat veloituksetta. Takuu koskee renkaita, jotka ovat ostettu Tyre Lifeen kuuluvalta jälleenmyyjältä, ovat tällaisen jälleenmyyjän asentamia ja joiden sisähalkaisija on vähintään 16". Takuu on voimassa 30 päivää ostopäivästä lukien.

Renkaat tulee olla Tyre Life -aktivoidut ja ne tulee palauttaa sille jälleenmyyjälle, jolta ne on ostettu. Palautuslomake täytetään yhdessä jälleenmyyjän kanssa, ja jälleenmyyjä varmistaa, että takuu on vielä voimassa. Muistathan, että renkaista tulee esittää ostokuitti.

Käänny Tyre Life -palveluun kuuluvan jälleenmyyjäsi puoleen aktivoidaksesi takuusi, katso lisätietoa jäljempänä.

VAPAA RENKAIDEN VAIHTO


Käyttääksesi Tyre Life –rengassuojatakuutasi noudata seuraavia ohjeita:

  • Käänny Tyre Life –palveluun kuuluvan jälleenmyyjän puoleen. Etsi oma Tyre Life –jälleenmyyjäsi alta.
  • Näytä ostokuittisi renkaasta, joka on rekisteröity Tyre Life-takuuohjelmaan.

Kun jälleenmyyjä on tarkistanut renkaan kulutuspinnan jäljelläolevan urasyvyyden (vähintään 3 mm) ja varmistanut, että vahinko on tahaton ja korjauskelvoton, vaihdetaan rikkoutunut rengas uuteen veloituksetta.