RENGASVALIKOIMA

HENKILÖAUTOT

VAHVUUDET
Jäätävän hyvä suorituskyky ilman kompromisseja.

TEKNISET TIEDOT
Maksimaalinen vetopito: Nuolimainen pintakuvio on suunniteltu tehostamaan pitoa kaikilla pinnoilla.
Erinomainen pito lumella: Tiheät saippaukset renkaan keskiosassa pidättää lumen ja lisää pitoa.
Tehostettu jääpito: Erityiset saippaukset jotka nopeasti puhdistavat jään pintaan kertyneen vesikalvon.
Vakaa märällä ja kuivalla: 3D saippausteknologia pitää pintakuvion palat vakaana jopa suuremmilla nopeuksilla.

VAHVUUDET 
Uusi Keski-Euroopan talvirengas, joka on täysin suunniteltu turvallisuutta ja autonhallintaa silmälläpitäen kaikissa talviolosuhteissa täyden ajonautinnon saavuttamiseksi.

TEKNISET TIEDOT
Uusi profiilirakenne ja materiaalit: parempi käsiteltävyys ja jarrutuskyky kuivalla. Määrätty pyörimissuunta erityisellä “V-kuviolla”: erinomainen eteneminen lumella ja vaativissakin olosuhteissa. Innovatiivinen pintakuviointi: Vähentää vesiliirron vaaraa ja parantaa turvallisuutta märällä. 3D-lamelliteknologia: parantaa kuiva/märkäkelin jarrutusturvaa, kuviopalojen jäykkyyden myötä ja lisää vetopitoa lumella.


VAHVUUDET 
Parhaat talviominaisuudet kaikissa talven sääolosuhteissa.

TEKNISET TIEDOT
Suunnattu tuplanuolikuvio: parempi pito lumella. Leveämmät urat: erinomainen käsiteltävyys ja jarrutusteho märällä. 3D lamellitekniikka: parannettu käsiteltävyys kuivalla tiellä, lyhyempi jarrutusmatka. Funktionaalinen kumiseos: kova pito kaikissa talviolosuhteissa.


VAHVUUDET
Tasapainoinen urheilullinen suorituskyky, erinomainen jarrutusteho ja pito talven joka säässä.

TEKNISET TIEDOT
Patentoitu I.B.S. teknologia leikkauksissa: parempi pito ja jarrutusteho. Epäsymmetrinen kuvio ulkosyrjällä: turvaa märällä pinnalla ja parempaa käsiteltävyyttä kuivalla. Epäsymmetrinen kuvio sisäsyrjällä: pitoa lumella ja ajomukavuutta. Uusi lämpödynaaminen seos (TDC): turvaa ja nautinnollista ajoa syksyllä ja talvisäässä.

TUOTTEEN VAHVUUDET
Hallittavuutta lumisilla teillä ja lyhyt jarrutusmatka kaikissa talven ajo-olosuhteissa. Parempaa pitoa talvisilla tienpinnoilla ja matalampi vierintävastus.

TEKNISET OMINAISUUDET
Moduulinen kuviopala-geometria: parempaa pitoa ja sivuttaisvoimaa. Suunnattu symmetrinen kulutuspintakuvio: parempi hallittavuus sekä lyhyempi jarrutusmatka kaikissa talviajo-olosuhteissa. Kehänsuuntaiset urat: erinomaista ajettavuutta ja jarrutustehoa märillä tienpinnoilla.

MAASTURIT

VAHVUUDET
Erinomainen kaikissa talven tieolosuhteissa, alhainen melutaso. Hyvä ohjauskontrolli ja käsiteltävyys.

TEKNISET TIEDOT
Monisärmäiset kulutuspintapalat: optimaalinen pito lumella ja myös alamäkiajossa. Neljä leveää pitkittäisuraa: korkealuokkainen turva vesiliirron välttämiseksi. Jäykkä maastorunko. Erityinen kuvio.

VAHVUUDET
Optimaalinen suorituskyky jäällä.

TEKNISET TIEDOT
Suurempi lamellitiheys: parempi suorituskyky lumella. Kaksoiskynsinasta ja nastan litteä sivu: parempi suorituskyky jäällä. Nastan leveämpi tyvi: parempi pito ja jarrutusteho. Multi-Link -seos: laajempi käyttölämpötila-alue

HYÖTYAJONEUVOT

VAHVUUDET
Merkittävästi parantunut kulutuskestävyys ja tasaisempi kuluminen.turvallisempi märällä.

TEKNISET TIEDOT
Uusi kumiseos ja uusi pintakuvio: hyvä vastine rahalle. Uusi pintakuvio kolmella leveällä pitkittäisuralla: turvallisempi märällä. Parannuksia profiiliin: pidempi käyttöikä.