RENGASVALIKOIMA

HENKILÖAUTOT

​​TUOTTEEN VAHVUUDET
Yksilölliseen käyttöön, seuraavan sukupolven autoihin kehitetty rengas, joka on suunniteltu tuottamaan yhä suurempia ajoelämyksiä kuljettajalle.

TEKNISET OMINAISUUDET

Luxury saloon

Yksilöity ulkoreunan kuvio: optimoidulla kuviopalojen jaksotuksella ja saippauksella aikaansaatu alhainen melupäästö ja matala vierintävastus. Yksilöity sisäreunan kuvio: äärimmäisen turvallista ajoa märillä tienpinnoilla korkean silicapitoisuuden ansiosta. Parempaa pitoa ja ajomukavutta kuviopalojen jaksotuksella.
Yksilöity kulutuspinnan kumiseos: parempi vierintävastus, vahvaa suorituskykyä märissä ajo-olosuhteissa sekä kustannustehokkaampaa ajoa.

Sport

Yksilöity ulkoreunan kuvio: erinomainen ohjausvaste suurten olka-alueen kuviopalojen ansiosta, jotka lisäävät kulutuspinnan jäykkyyttä ja sivuttaisvakautta. Yksilöity sisäreunan kuvio: äärimmäisen turvallista ajoa märillä tienpinnoilla korkean silicapitoisuuden ansiosta. Parempaa pitoa ja ajomukavutta kuviopalojen jaksotuksella.
​Yksilöity kulutuspinnan kumiseos: renkaan tehokkaampi lämpeneminen. Hyvä/erinomainen toimivuus kovissa käyttöolosuhteissa.

​​TUOTTEEN VAHVUUDET
Rengas, joka siirtää parhaan moottoriurheilu-tekniikan maantiekäyttöön.

TEKNISET OMINAISUUDET
Kulutuspinnan isot olkapalat ja keskiosan yhtenäiset kuviopalkit: tehokasta suorituskykyä ja hallintaa, vakaata kaarreajoa suuremmissakin nopeuksissa ja vakuuttavaa sivuttaiskiihtyvyyttä. Kulutuspinnan kaksoiskumiseosteknologia: loistava tasapaino ajo-ominaisuuksien ja pidon/vedon välillä suuremmissa nopeuksissa. Moottoriurheilulähtöiset materiaalit: parempi kestävyys suurempaa termo-mekaanista painetta vastaan.

VAHVUUDET
Huipputason ajettavuus kaikissa tilanteissa. Maksimipito ja jarrutuskyky.

TEKNISET TIEDOT
Edessä:yhdensuuntainen pintakuvio pitkittäisurilla syrjäyttää veden erittäin tehokkaasti. Takana: Epäsymmetrinen pintakuvio, leveä ja vakaa kontaktipinta.  Innovatiivinen kilparengasseos: äärimmäinen pito myös kovissa nopeuksissa. Renkaan erikoisrakenne: vakaampi kaarreajossa

VAHVUUDET
Parempi käsiteltävyys urheilullisessa ajossa. Erinomainen jarrutuskyky ja pito myös kovissa nopeuksissa.

TEKNISET TIEDOT
Kolme yhtenäistä keskiripaa: parempi jarrutusteho ja pito myös kovissa nopeuksissa. Ulkoisen olka-alueen suuret jäykät kuviopalat: parempi ajettavuus urheilullisessa ajossa. S-kuvio: turvaa kriittisissä jarrutuksissa, suoralla ja kaarteissa. Kolme leveää pitkittäisuraa: turvallisempi ja hallittavampi mahdollisessa vesiliirtotilanteessa

VAHVUUDET
Kestävää suorituskykyä ja mukavuutta läpi koko käyttöiän. Parempi kulutuskestävyys ja erinomainen hallinta niin märällä kuin kuivallakin ajettaessa.

TEKNISET TIEDOT
Laaja ulkoinen olka-alue: erittäin vakaa kaarreajossa. Leveät yhtenäiset rivat ja epäsymmetrinen kuvio: nopea kaarrereagointi ja parempi hallittavuus. Optimoitu kulutuspintaseos: kestävä ja urheilullinen ajettava. Uusi profiilirakenne: turvaa jarrutuksiin märällä ja kuivalla.

VAHVUUDET
Pienen vierimisvastuksen, alhaisen rengasmelun ja hyvän kestävyyden täydellinen yhdistelmä, joka samalla takaa hyvän jarrutus ja ajokäyttäytymisen.

TEKNISET TIEDOT
Pintakuvion jaksotus: vähentää rengasmelua. Tiiviit keskipalat ja jämäkkä ulkoreuna: herkkyyttä ohjaukseen ja hallintaa  kaarreajoon. Neljä leveää pitkittäisuraa: erinomainen veden syrjäyttämiskyky, merkittävä turvallisuustekijä hallittavuudessa mahdollisissa vesiliirtotilanteissa. Innovatiiviset ja edistykselliset hybridimateriaalit: tasainen kuluminen

VAHVUUDET
Pieni vierimisvastus ja hyvä märkäpito. Omaa huippuarvot renkaiden EU –luokituksissa. Alhainen melutaso ja mukava ajossa.

TEKNISET TIEDOT
Kosketuspinnan paineen tasainen jakautuminen: tasainen kuluminen ja mukavuutta pitkilläkin matkoilla.Jäykkä runko: vähentää vierintävastusta. Neljä leveää pitkittäisuraa: merkittävä turvallisuustekijä mahdollisissa vesiliirtotilanteissa.Innovatiivinen kulutuspintaseos: turvallisempaan ajoon.


VAHVUUDET
Helpottaa hallintaa niin kuivalla kuin märälläkin ajettaessa, varmistaen mukavan ajokokemuksen. Pienempi vierintävastus, etenkin kaupunkiajossa.

TEKNISET TIEDOT
Pintakuvion palojen jaksotus: vähentää rengasmelua. Hybridimateriaalit ja innovatiivinen kulutuspintakuvio: turvallisempi sekä märällä että kuivalla. Paineen hallinta ja uusi muottiprofiili: mukavampi ajokokemus. Uudet materiaalit ja innovatiiviset seokset, aerodynaamiset sivut, kevyempi paino: vähentää polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

VAHVUUDET
Erinomainen ajomukavuuden ja suorituskyvyn tasapaino. Keskitehokkaille ja tehokkaille autoille.

TEKNISET TIEDOT
Directional - yhdensuuntainen pintakuvio pitkittäisurilla: turvallinen märällä ja hyvä suorituskyky kaarreajossa. Asymmetric – epäsymmetrinen pintakuvio, neljä jatkuvaa pitkittäisuraa: Turvallisempi ja hallittavampi mahdollisissa vesiliirtotilanteissa. Epäsymmetrinen pintakuvio ja kompakti ulkoreuna: erinomainen käsiteltävyys.

MAASTURIT

VAHVUUDET
Parannettu ajokäyttäytyminen urheilullisessa ajossa. Erinomainen jarrutuskyky ja pito myös kovissa nopeuksissa.

TEKNISET TIEDOT
Kolme yhtenäistä keskipalaa: parempi jarrutusteho ja pito myös kovissa nopeuksissa. Ulkoisen olka-alueen suuret jäykät palat: parempi ajettavuus urheilullisessa ajossa. S-kuvio: turvaa kriittisissä jarrutuksissa, suoralla ja kaarteissa. Kolme leveää pitkittäisuraa: turvallisempi ja hallittavampi mahdollisessa vesiliirtotilanteessa. Huipputeknologinen epäsymmetria: tasainen pinnan kulutus

VAHVUUDET 
Erinomainen ajomukavuuden ja suorituskyvyn tasapaino. Keskitehokkaille ja tehokkaille autoille.

TEKNISET TIEDOT
Directional - yhdensuuntainen pintakuvio pitkittäisurilla: turvallinen märällä ja hyvä suorituskyky kaarreajossa. Asymmetric – epäsymmetrinen pintakuvio, neljä jatkuvaa pitkittäisuraa: Turvallisempi ja hallittavampi mahdollisissa vesiliirtotilanteissa. Epäsymmetrinen pintakuvio ja kompakti ulkosyrjä: Erinomainen käsiteltävyys.

VAHVUUDET
Parannettu pito ja jarrutuskyky märällä, sekä parempi tasapaino; jopa suurimpiin maastureihin. Matala vierintävastus ja keveys takaavat pienemmän polttoaineen kulutuksen ja CO2 päästöt.

TEKNISET TIEDOT
Optimoitu kuviointi ja palojen vaiheittainen jaottelu: vähemmän rengasmelua. Optimoitu profiili ja innovatiiviset materiaalit: pienempi polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt. Oma erityinen olkaprofiili: parantunut tasapaino myös suurimmille maastureille. Optimoitu silica-kumiseos: korkea kestävyys ja tasapainoinen suorituskyky. Erikoispolymeeriseos: suorituskykyä märällä pinnalla

VAHVUUDET
Taloudellisuus, ympäristön huomioiminen, mukavuus ja turvallisuus kaikilla pinnoilla. Erinomainen sivuttaispito myös märällä.

TEKNISET TIEDOT
Optimoitu kuviointi ja palojen vaiheittainen jaottelu: vähemmän rengasmelua. Optimoitu profiili ja innovatiiviset materiaalit: pienempi polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt. Laaja kontaktipinta ja neljä leveää pitkittäisuraa varmistavat tuvallisuuden märällä.VAHVUUDET
Erittäin kestävä vaurioitakin vastaan, jatkuva pito myös maasto-olosuhteissa. Erityisen hyvä pito ja jarrutusteho.

TEKNISET TIEDOT
Jäykkä runko ja vahvistetut sivut: erittäin kestävä vaurioita vastaan. Leveät uritetut olkapalat: Parannettu pito ja jarrutusteho. Kaareva uritus keskikuvioissa: Jatkuva pito maastossa.VAHVUUDET 
Kehitetty urheilulliseen käyttöön tiellä sekä maastossa. Tyylikäs pintakuvio tekee siitä ihanteellisen yhdistettäväksi persoonallisten vanteiden kanssa. Oikea rengas kun kaivataan kovaa pitoa ja tarkkaa ohjausvastetta.

TEKNISET TIEDOT
Epäsymmetrinen kulutuspintakuvio ja Z-profiili: Parempi pito ja jarrutusteho. Yhtenäiset pitkittäiset palaprofiilit ja kompaktit olkapalat: tarkkuutta ja hallittavuutta kovavauhtisessa ajossa. Yhtenäinen keskiripa: Pidempi käyttöikä.

SCORPION STR

VAHVUUDET 
Tasapainoinen maantiekäyttöön ja ominaisuuksia maltilliseen käyttöön maastossa.

TEKNISET TIEDOT
Erityiset vinot palat yhdistettynä voimakkaasti leikattuun rakenteeseen: turvaa käsittelyyn ja jarrutuksiin kaikissa olosuhteissa. Yhtenäinen keskiripa: ajomukavuutta ja vähentää melu. Silica ja lisätty luonnonkumi seoksessa: parannettu suorituskyky märillä ja kevyesti lumisilla pinnoilla.  

HYÖTYAJONEUVOT

VAHVUUDET 

TEKNISET TIEDOT
Parannettu profiili ja innovatiiviset materiaalit: pienempi vierintävastus ja pienempi polttoaineen kulutus, joka johtaa todellisiin säästöihin. Uusi kumiseos ja parannettu profiiligeometria: kestävämpi, parempi vastine rahalle.
Uusi pintakuvio ja kumiseos: vastustuskykyisempi vesiliirrolle, jarrutus- ja käsittelyturvallisuutta märissä olosuhteissa.