ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ

TRACK DAYS

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Μόνο ένας Παγκόσμιος Ηγέτης στο Χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και ο προτιμώμενος προμηθευτής μαρκών των πιο πολυτελών αυτοκινήτων και υπεραυτοκινήτων θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα 110 χρόνια εμπειρίας σε αγωνιστικές διοργανώσεις για να δημιουργήσει το καλύτερο track-day tyre ελαστικό με έγκριση τύπου για το δρόμο που έχει σχεδιαστεί ποτέ.

ΣΙΡΚΟΥΙ

ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ

Είτε συμμετέχει με εργοστασιακές ομάδες ανώτατου επιπέδου, ή υποστηρίζει ερασιτέχνες οδηγούς στα τοπικά σιρκουί τους, η Pirelli μπορεί να έχει παρουσία σε κάθε είδους αγωνιστική διοργάνωση σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει διάσημη για τις δραστηριότητές της σε σπορ και GT κατηγορίες, όπου εκτός από την κατάκτηση πολλών διαφορετικών πρωταθλημάτων, έχει γίνει μία πολύ άμεση μεταφορά τεχνολογίας από τα αγωνιστικά ελαστικά P Zero™ στα ελαστικά δρόμου P Zero™.

ΡΑΛΙ

ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΛΙΜΑ

Για έναν κατασκευαστή ελαστικών, οι αγώνες ράλι είναι σημαντική πρόκληση, καθώς τα ελαστικά δοκιμάζονται σε κάθε είδους οδική επιφάνεια, σε ποικίλες κλιματικές συνθήκες. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στο WRC και η τεχνική εξέλιξη των ελαστικών ράλι για χρήση σε άσφαλτο, χώμα, χιόνι και πάγο έχουν μεταφερθεί στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχει η Pirelli σε όλο τον κόσμο. Το 2017 Pirelli εξακολουθεί να έχει παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA πέραν του ότι είναι μοναδικός προμηθευτής ελαστικών στο Πρωτάθλημα FIA ERC Junior.