Η Pirelli παρουσιάζει την πρωτοποριακή σειρά χειμερινών ελαστικών: με βέλτιστο συνδυασμό υψηλών επιδόσεων, μέγιστη ασφάλεια και ικανότητα κρατήματος.

Τα χειμερινά ελαστικά Pirelli είναι αποτέλεσμα όλης της εμπειρίας που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια πολυετούς έρευνας και δοκιμών με στόχο την ανεύρεση προηγμένων λύσεων, ικανών να υποστηρίξουν όλα τα οδηγικά στυλ και να προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η σειρά περιλαμβάνει ειδικά μοντέλα για ποικίλους τύπους οχημάτων: αυτοκίνητα πόλης, σπορ οχήματα sedan και 4x4 SUV. Σχεδιάστηκε με σκοπό να αναβαθμίσει τις επιδόσεις όλων των οχημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης και απόλαυσης που προσφέρει ο απόλυτος έλεγχος.

Τέλειος έλεγχος, μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος, υψηλή αντοχή στη φθορά, και χαμηλότερη κατανάλωση κάνουν τα ελαστικά Pirelli ιδανικά για όσους επιθυμούν να οδηγούν με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να στερούνται την απόλαυση των υψηλών επιδόσεων κάτω από όλες τις οδικές συνθήκες: στεγνό, βρεγμένο, πάγο ή χιόνι.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από γόμες τελευταίας γενιάς, τα χειμερινά ελαστικά Pirelli είναι ένα απαύγασμα τεχνολογίας και καινοτομίας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα πυριτίου στη γόμα, μπορούν να κινούνται άφοβα σε παγερούς δρόμους που είναι τυπικό χαρακτηριστικό της χειμερινής σεζόν, προσφέροντας πάντα υψηλές επιδόσεις και βέλτιστο οδηγικό έλεγχο.

Η σχεδίαση πέλματος του χειμερινού ελαστικού χαρακτηρίζεται από την έντονη παρουσία εξοχών και μεγάλων αυλακώσεων. Σκοπός των εξοχών είναι η βελτίωση της πρόσφυσης σε χιονισμένους δρόμους, με τη συγκράτηση του χιονιού, ενώ οι αυλακώσεις βελτιώνουν την αποβολή νερού σε βρεγμένους δρόμους, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο υδρολίσθησης και διασφαλίζοντας πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο άριστος έλεγχος ανέκαθεν αποτελούσε τμήμα του DNA της Pirelli. Χάρη στο πάθος των μηχανικών μας για καινοτομία και την αποκλειστική εμπειρία μας στη Formula 1, τα ελαστικά Pirelli κάνουν πραγματικά τη διαφορά στο κράτημα. Η τεχνολογική έρευνα της Pirelli μας οδήγησε πέρα από τα όρια του τι μπορεί να είναι ελεγχόμενο. Η ισχύς είναι απολαυστική μόνον όταν ελέγχεται ικανοποιητικά.

Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο για να απολαύσετε την οδήγηση.

Πώς να έχετε τον έλεγχο το χειμώνα

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ


Το κεφάλαιο αυτό περιέχει μερικές υποδείξεις από τους τεχνικούς της Pirelli, ώστε να απολαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια από τα χειμερινά ελαστικά

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΚΡΥΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ξεκινά η σεζόν των χειμερινών ελαστικών. Συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το φθινόπωρο, ξεκινώντας με το σωστό ελαστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ PIRELLI


Όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 7°C, η τοποθέτηση ενός σετ χειμερινών ελαστικών εγγυάται ασφάλεια και βέλτιστο έλεγχο του οχήματος. Σας παρουσιάζουμε τα επτά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Pirelli κάτω από 7°C