A kiváló tapadás
csak a jéghegy
csúcsa. Vásároljon Pirelli téli személy vagy SUV abroncsot és Sodexo Bónusz utalványt kap ajándékba.

Téli promóció részletei:

Vásároljon 2014. október 20. és november 30. között egy garnitúra Pirelli téli személy vagy SUV abroncsot, Sodexo Bónusz utalványt kap ajándékba.

16 coll esetén 6000 Ft
17 coll-tól 16.000 Ft értékben

Pirelli téli csomagot kap

Sodexo Bónusz utalványa mellé, ha a Pirelli abroncsok vásárlásakor a kereskedőtől kapott Pirelli matricát felragasztja autójára, lefényképezi, és feltölti azt regisztrációjával együtt, vagy elküldi a kontakt@pirelli.com email címre.  Amennyiben a fotót a kontakt@pirelli.com email címre küldi, a tárgy tartalmazza a következő megjelölést: „Pirelli téli csomag”. Az emailben a fotóval együtt adja meg a regisztrációban használt nevet és email címet. Sapkát-kesztyűt-sálat tartalmazó téli csomagot csak a regisztráció és fotó együttes feltöltése esetén küldünk!

Pirelli PZero síléc

A Pirelli PZero sílécet az autóra felragasztott Pirelli matricáról készült fényképet feltöltők között sorsoljuk ki 2014. december 9-én. A nyertest email-ben értesítjük.

Tudjon meg többet!

A promóció menete:

Vásároljon Pirelli téli abroncsokat a promócióban résztvevő kereskedésekben a promóció időtartama alatt – 2014. október 20 – november 30.

  1. Regisztráljon a www.pirelli.hu/telipromo honlapon és töltse fel a gumiabroncsok számlájának elektronikus változatát. Kizárólag azok a vásárlók kaphatnak ajándékutalványt, akik hiánytalanul regisztráltak, és a gumiabroncs márkáját, méretét is részletező számlát feltöltik a honlapra legkésőbb december 6-ig.
  2. Pirelli téli csomagért az autóra felragasztott Pirelli matricáról készült fényképet is töltse fel. Fénykép nélkül nem áll módunkban az ajándékutalvány mellé téli is küldeni.
  3. A Pirelli Hungary Kft. a beérkezéstől számított 30 napon belül elküldi Önnek a Sodexo Bónusz ajándékutalványt, valamint a fotó feltöltése esetén a Pirelli téli csomagot.

A promócióban egy vásárló legfeljebb két Sodexo Bónusz utalványt kaphat.

A promócióban nem vehetnek részt a Pirelli Hungary Kft., valamint a promócióban részt vevő gumiszervizek dolgozói és azok hozzátartozói.

Sodexo Bónusz Utalvány:
A 6000 és 16.000 Ft értékű Sodexo Bónusz utalvánnyal Ön nem csak számos terméket vásárolhat meg, hanem felejthetetlen élményekre is szert tehet. Partnerét meghívhatja egy kellemes vacsorára vagy akár eltölthet egy hosszú hétvégét egy divatos wellness szállodában.

A Sodexo Bónusz utalványért már üzemanyagot is vásárolhat a MOL benzinkútjain!

A PROMÓCIÓBAN RÉSZTVEVŐ KERESKEDŐK LISTÁJA

Nyereményjáték sorsolási szabályzata

Részvételi feltételek

Regisztráljon a Pirelli ajándékokért!

A Pirelli ajándékokért töltse ki a regisztrációs oldalt és kattintson a JÓVÁHAGYÁS gombra!

MÁR REGISZTRÁLT

MÉG NEM REGISZTRÁLT?

Regisztráljon most!