CAR WORLD

Pirelli erbjuder ett exceptionellt sortiment inom bildäck. Däck som uppfyller alla kundkrav, som kombineras med hög prestanda och teknologi från Motorsporten, med de nya ekologiska funktionerna i "Grön Prestanda" filosofin.

Förutom att vara funktionella, så måste SUV däck också prestera väl och vara estetiskt tilltalande. Pirellis SUV däck är designade för att uppfylla och nå bortom kundernas förväntningar och de allt högre kraven från OE tillverkare.

Pirelli har utvecklat ett sortiment av däck som designats särskilt för vans för att uppfylla de traditionella krav som ställs på kommersiella fordonsdäck. Detta erbjuder mångsidighet och bekvämlighet, i kombination med pålitlighet och säkerhet.


Pirelli är i framkant i produktionen av däck för personbil, SUV och transportbilar med ett brett utbud av lösningar och erbjudanden, för att få topprestanda och komfort på alla typer av vägar i alla typer av väder. Tack vare dess långa erfarenhet kan företaget nå absolut högsta prestanda i varje produkt. Köp däck från Pirelli nästa gång du byter däck och kör din bil på ett säkert och miljönvänligt sätt.