• Nederland
  • land wijzigen

TRUCK & BUS WORLD

Pirelli ontwerpt en ontwikkelt niet enkel banden voor alle mogelijke voertuigtoepassingen: het engagement van het merk in de transportsector gaat veel verder met het oog op een optimale fleetinvestering.
CQ24 International bandenpechverhelping is de integrale oplossing voor het langeafstandstransport.
Waar het voertuig zich ook bevindt, wat de oorzaak van de bandenpech ook is en wanneer die zich ook voordoet, Pirelli zorgt voor de gepaste bijstand ter plaatse of in de werkplaats zodat de immobilisatietijd tot een minimum wordt herleid.
Een telefoontje naar de 24 uur op 24 bereikbare alarmcentrale volstaat om een beroep te doen om de best mogelijke assistentie, en dit gegarandeerd binnen de 2 uur en voor een vaste prijs.
Kan uw fleet het zonder Pirelli CQ24 International stellen?

 
Pirelli CQ24 International – het perfecte antwoord op uw internationale transportnoden.
CQ24 International is de definitieve en snelste oplossing voor om het even welke bandenpech in heel Europa: van de eerste oproep tot het zo snel en efficiënt mogelijk weer rijklaar maken van uw vrachtwagen.


Een nauwkeurige kostenplanning, een gegarandeerd kortere immobilisatie en efficiënte managementprocedures maken CQ24 International gemakkelijk om te gebruiken.
De real-time monitoring biedt een belangrijke meerwaarde: pechoproepen kunnen te allen tijde gecontroleerd worden, ongeacht de locatie.

 
KWALITEIT KENT GEEN GRENZEN
CQ24 International werd ontwikkeld om u over heel Europa een efficiënte en kwaliteitsvolle fleetsupport aan te reiken. Daarom zijn de procedures van CQ24 International gericht op ons “2H time-on-spot”-engagement.
 
UW RECHTSTREEKSE LIJN NAAR DE BESTE PARTNER VOOR ONDERWEG
CQ24 International is actief in heel Europa, met inbegrip van de voormalige Sovjetrepublieken, en doet een beroep op een van de meest georganiseerde alarmcentrales die u het volgende aanreiken:
• een uniek Europees telefoonnummer (geprint op de service card)
• een netwerk van meer dan 5.000 bandendealers dat het hele Europese wegennet dekt
• operatoren die u in 16 Europese talen te woord staan voor een dienst op maat
• geavanceerde informatiesystemen voor een snelle voertuiglokalisatie en aanduiding van de dichtstbijzijnde assistentiepost en directe datacommunicatie met de bestuurder via sms
• online controlesystemen voor een real-time monitoring en voertuigeigen historiekbeheer
• geautomatiseerd voertuigdatabeheer
KWALITEIT KENT GEEN GRENZEN
CQ24 International werd ontwikkeld om u over heel Europa een efficiënte en kwaliteitsvolle fleetsupport aan te reiken. Daarom zijn de procedures van CQ24 International gericht op ons “2H time-on-spot”-engagement.
 
TALRIJKE VOORDELEN, GEEN VERRASSINGEN
Pirelli CQ24 International Bandenpechverhelping beheert al uw fleetbehoeftes en plant alles van kosten, procedures, beheer en controles tot archivering. Pirelli CQ24 International maakt komaf met elke twijfel, om te beginnen door de dealerprijslijst: er is er maar een, en die is transparant en in heel Europa geldig.
Bovendien
• wordt de bestuurder door de alarmcentrale bijgestaan in zijn eigen taal
• kunt u rekenen op heldere communicatie
• krijgt u onmiddellijk een geautomatiseerd verslag
• wordt de voltooiing van de interventie voor akkoord afgetekend.
U ziet het: een volledige dienstverlening die uw voertuig binnen de kortst mogelijke tijd weer op weg krijgt.