• Nederland
  • land wijzigen

CAR WORLD


WANNEER HET KOUD IS
De Pirelli Winter Collection omvat verschillende banden voor stadsauto's, auto’s met middelhoog vermogen, prestigieuze supersportauto’s en zelfs voor 4x4-modellen voor extreme gebruiksomstandigheden.

WINTER SOTTOZERO™ 3
Deze band is speciaal bedoeld voor sportieve prestigeauto’s. De beste winterprestaties in alle winterse omstandigheden. De perfecte oplossing voor topprestaties op alle winterse wegen, nu beschikbaar voor uw sportieve prestigeauto.

WINTER SNOWCONTROL™ SERIE 3
Dankzij het geoptimaliseerd loopvlakpatroon en het meer afgeronde profiel biedt de WINTER SNOWCONTROL™ SERIE 3 meer tractie op een besneeuwd wegdek. Bovendien zijn de prestaties op een natte en besneeuwde weg uitstekend door de nieuwe generatie wintercompounds. 

WINTER SOTTOZERO™ SERIE II
De ideale keuze voor supersportauto's en auto’s uit de topklasse, met een uitstekende wegligging op zowel besneeuwde als natte ondergrond.

SCORPION™ WINTER
SCORPION™ WINTER werd ontwikkeld voor moderne SUV’s en crossovers, met veel aandacht voor het topsegment. Deze band levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid, omdat hij maximale stabiliteit en controle op sneeuw, natte én droge wegen garandeert. 

BANDENASSORTIMENT