• Nederland
  • land wijzigen

CAR WORLD


Voor gebruik op de weg en het terrein: een Scorpion voor elke behoefte, in de zomer of de winter, in regenweer of sneeuw.

Van lange ritten op de autosnelweg tot het moeilijkste terreinwerk.
De Scorpion-lijn omvat diverse loopvlakprofielen die de band geschikt maken voor alle toepassingen.

De recentste aanwinst is de innovatieve SCORPION VERDE™: de eerste groene high performance-band speciaal voor SUV's en cross-overs.

DE SCORPION VERDE™ ALL SEASON is de milieuvriendelijke, hoogpresterende band voor crossovers en SUV’s. De ideale keuze voor crossovers en SUV’s. Weg: 85%. Terrein: 15%.

De SCORPION™ ATR is de terreinband; veelzijdig in alle situaties: hij biedt precisie op de weg en tegelijk uitstekende terreincapaciteiten.

DE SCORPION™ STR is bestemd voor moderne SUV’s; ontworpen om overwegend op de weg te worden gebruikt, maar ook geschikt voor het minder zware terreinwerk.

DE SCORPION™ ZERO™ ASIMMETRICOis met zijn sportieve prestaties de beste keuze als vervangband en voor dynamische tuning.

DE SCORPION™ ICE & SNOW is ideaal voor luxe-SUV's om op sneeuw te rijden; staat bekend om zijn snelheidscapaciteit tot 240 km/h, en biedt voorbeeldig comfort en rijplezier.

DE SCORPION™ WINTER werd ontwikkeld voor moderne SUV’s en crossovers, met veel aandacht voor het topsegment. Deze band levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid, omdat hij maximale stabiliteit en controle op sneeuw, natte én droge wegen garandeert.

SCORPION VERDE™

BANDENASSORTIMENT