• Nederland
  • land wijzigen

CAR WORLD


EEN ASSORTIMENT ULTRA HIGH PERFORMANCE-PRODUCTEN DAT IN DE SPORTIEVE BEHOEFTEN VAN DE MODERNE BESTUURDER VOORZIET
Geschikt voor automodellen van de meest prestigieuze en krachtige GT's tot prestatiegerichte stadsauto's.
P ZERO™ SILVER
De P ZERO™ SILVER werd ontwikkeld voor bestuurders die prestaties op prijs stellen en hun auto vaak gebruiken. Multi-compoundmaterialen zorgen er bovendien voor dat de hoge prestaties lang meegaan.
P ZERO™ CORSA SISTEM
Is de meest geavanceerde lijn uit het aanbod. Deze band, met een directioneel loopvlakprofiel voor de voorwielen en een asymmetrisch profiel voor de achterwielen, is bestemd voor gebruik op de weg, en af en toe op het circuit. Hij heeft een innovatief, voor de racerij geformuleerd rubbermengsel dat hem ideaal maakt voor de snelste en krachtigste modellen in het segment van de ultraperformante auto's.
P ZERO™
Werd in samenwerking met de meest prestigieuze autoconstructeurs ontwikkeld voor alle auto’s uit de topklasse, supersportauto's en auto's met hoog vermogen. Vele constructeurs hebben hem daarom gekozen als originele uitrusting.
P ZERO ROSSO™
Biedt het optimale evenwicht tussen comfort en prestaties, zowel op nat als op droog wegdek. Bij montage op auto's met middelhoog tot hoog vermogen verbeteren ze hun kenmerken, voor maximaal rijplezier.
P ZERO™ SILVER
P ZERO NERO™ GT bouwt verder op de P ZERO NERO™: hogere productprestaties en een groter aantal maten, bedoeld voor klanten die Pirelli-banden willen voor hun middelgrote personenauto of sportauto.

BANDENASSORTIMENT